Kisoja joka lähtöön ja makuun...

Muurame Golfissa järjestetään erilaisia kilpailuita hupikisoista aina liiton alaisiin kiertueisiin. Kilpailemisen ei tarvitse olla totista puurtamista vaan suurin osa tarjolla olevista kilpailuista on kaikkea muuta kuin kilpailemista "henkeen ja vereen". Kilpailut ovat mukavia tapahtumia, joissa pääsee tutustumaan muihin golfareihin. Tervetuloa mukaan!

>> Kilpailumääräykset

>> Kilpailupalkintojen verotus yli 100 euron arvoisesta raha- tai tavarapalkinnosta


 

Käytämme suurimmassa osassa kilpailujamme GameBookin tulospalvelua

Lue lisää >> https://www.muuramegolf.fi/ajankohtaista/tasoituskierroksen-syottaminen-mobiilissa-golf-gamebookin-kautta/ 


Kilpailuihin ilmoittautuminen

Kilpailuihin tulee ilmoittautua silloin kun ilmoittautumisaika on käynnissä. Ilmoittautumisaika ilmenee kilpailukutsusta. Poikkeustilanteita lukuunottamatta kilpailuihin ilmoittautuminen alkaa kahta viikkoa ennen kilpailua klo 9.00 ja päättyy kahta päivää ennen klo 18.00 (sunnuntaina pelattavien kilpailuiden ilmoittautuminen päättyy jo torstaina). Pelaaja on itse vastuussa ilmoittautumisen oikeellisuudesta.

Lähtölistan luomisen jälkeen tulleista ilmoittautumisista perimme 10 euron lisämaksun (kilpailusta riippumatta). Lisämaksu perustuu jälki-ilmoittautuneista syntyvään lisätyöhön, kun joudumme tekemään muutoksia jo tehtyihin listoihin.

Lähtölistat tehdään arvonnalla (poikkeukset mainittu kilpailukutsuissa), lähtöaikaa voi toivoa ainoastaan aikaisin tai myöhään. Tarkempaa lähtöaikaa, pelikavereita tai yhteislähdön lähtötiitä ei voi toivoa. Poikkeuksena erikoiskilpailut, kuten Juhannusmittelöt. Sekä mahdolliset terveydelliset tai muut rajoittavat syyt, joista on esitettävä lääkärintodistus.

Vinkki: Jos tulet toisen kilpailijan kanssa samalla kyydillä, voitte toivoa molemmat joko aikaista tai myöhäistä lähtöä. Näin ollen tulette sijoittumaan suhteellisen lähekkäin, riippuen osallistujamäärästä ja siitä kuinka paljon lähtöaikatoiveita on esitetty.

 


Osallistumisen peruuttaminen

Ennen ilmoittautumisajan umpeutumista pelaaja voi perua osallistumisensa ilman sanktioita. Kilpailun ilmoittautumisajan päätyttyä, kilpailuun ilmoittautunut pelaaja on velvollinen maksamaan 25 euron suuruisen maksun (myös pelioikeudelliset pelaajat), vaikkei jostain syystä kilpailua pelaisikaan. Mikäli kilpailija on estynyt osallistumasta kilpailuun sairauden tms. hyväksyttävän syyn vuoksi, tulee hänen ilmoittaa poisjäännistään mahdollisimman pian caddiemasterille. Vapautuksen maksusta voi myöntää vain kilpailutoimikunta. Ainoastaan lääkärintodistus tai muu painava syy (joka on estänyt perumisen ajoissa) oikeuttaa vapautukseen maksusta. Kilpailutoimikunta käsittelee asiat tapauskohtaisesti. Jotta vapautus maksusta voidaan myöntää, on ilmoitus oltava kilpailunjohtajalla viimeistään puoli tuntia ennen kilpailijan lähtöaikaa. Kilpailusta poisjääminen saattaa johtaa maksun perimisen lisäksi myös muihin kurinpidollisiin toimenpiteisiin.

Kilpailumääräykset kokonaisuudessaan löytyvät TÄÄLTÄ

 

TUTUSTU PALVELUIHIMME! 

Tarjolla golfopetusta, monipuoliset harjoitusalueet sekä kodikkaasta klubitalostamme löytyvät klubiravintola, pro shop sekä wc- ja pukeutumistilat miehille ja naisille. 

>> LUE LISÄÄ

 

ETSITKÖ TÄTÄ? 

Jos et löytänyt etsimääsi, niin...

>> KLIKKAA TÄSTÄ


 Kyllä, nopeasti
 Kyllä, pienen etsinnän jälkeen
 En löytänyt