>> OSAKEANTI

>> OSAKKEEN SIIRTÄMINEN TOISELLE

>> PELIOIKEUDET JA YHTIÖVASTIKKEET

>> PELIOIKEUDEN ILMOITTAMINEN

>> VUOKRAPELIOIKEUDET   

>> PELIOIKEUSVÄLITYS 

>> SGK ETUKORTTI

>> HONOUR GOLF LEHDET

 

Tarjoamme osakkaalle joka ei käytä itse kauden 2021 pelioikeutta, mahdollisuutta pelioikeuskauppaan myös Muurame Golfin kautta.

Lue lisää: https://www.muuramegolf.fi/ajankohtaista/osakkaalle-lisamahdollisuus-pelioikeuskauppaan-muurame-golfin-kautta1/

Osakkaan edut 2021

HUOM! Edut eivät koske vuokrapelioikeuksien haltijoita, vaan edut säilyvät edelleen osakkeenomistajalla

Oman osakkeen kautta pelioikeus yhtiövastikkeen hinnalla
(v. 2020 hinta on 190 euroa välitettyä pelioikeutta edullisempi)

Osakkeen pelioikeuden vuokravälitys - Etu osakkaalle, joka ei käytä itse kauden pelioikeutta LUE LISÄÄ

3 vaihtopäivää Laukaan Peurunkagolfissa kauden aikana

(10 eurolla pelaamaan, LUE LISÄÄ)

Vaihtopäivät Jyväs-Golfissa ja Himos Golfissa
(20 eurolla pelaamaan, LUE LISÄÄ)

10 euron alennus 18 reiän green feestä yhteistyökentillä
(Hartola, Kartano Golf, Puula, Revontuli, Ähtäri)

Osakkaan vieraana mahdollisuus tuoda vieras pelaamaan 10 euron alennuksella 

(Osakkeenomistajan tullessa pelaamaan vieraspelaajan kanssa, on vieraspelaajan green feen hinta on -10€ sillä hetkellä olevasta normaalihintaisesta green feen hinnasta (etu 1 vieras per osakas kerrallaan, etu ei koske oman seuran jäseniä, pelioikeuden omaavia)

Alennetut green fee -hinnat Muuramen kentällä
(5 euron alennus normaalihinnasta. HINNASTO)

SGK:n Etukortti oman osakkeen pelioikeudella pelaavalle puoleen hintaan
Oman osakkeen pelioikeudella pelaavalle Muurame Golf tarjoaa osakasetuna etukortin vain 15 eurolla (norm.30 euroa). (Etukortilla pelioikeuden haltija voi vierailla kaikilla Etukorttikentillä 50 % alennuksella normaalista green feestä. Etu on voimassa KOLME kertaa kauden aikana. LUE LISÄÄ

Edullisempi kilpailumaksu avoimissa kilpailuissa
(Katso hinnat TÄÄLTÄ)

Alennusta rangenappien latauksista
(0,60 euron alennus per kori normaalihinnasta. HINNASTO)

Alennusta golfauton vuokrasta
(normaalihinnasta 5 euron alennus. HINNASTO)

Normaalihintaisista pro shop -tuotteista 20 % alennus
(ei koske palloja ja pientarvikkeita)

Etuoikeus ajanvarauksessa 
(mahdollisuus varata 7 vrk etukäteen, muilla 5 vrk etukäteen ja lisäksi yhtäaikaisten varausten määrä osakkailla 4 kpl, muilla vain 2 kpl) 

Osallistumisoikeus yhtiön järjestämiin ilmaisiin osakastapahtumiin

 


 

Pelioikeudet ja yhtiövastikkeet 2020-2021

 V. 2021 yhtiövastikkeen suuruus vahvistetaan yhtiökokouksessa 11.3.2021. Vastikemaksut laskutetaan 15.3.2021. Vuoden 2021 vastikemaksun eräpäivä on 29.3.2021.

Varaudumme järjestämään pelaajille mahdollisuuden suorittaa maksut ilman henkilöiden välistä kosketusta. Minimoidaksemme asiakaspalvelukontaktit ja mahdollistaaksemme toiminnan myös klubin ollessa suljettuna, suosittelemme valitsemaan perinteisten paperisten pelilippujen sijaan aina ensisijassa sähköisen sarjakortin. 

 

PELIOIKEUDET

Sarja / Pelioikeus

A / ei pelioikeutta (yhtiöjärjestys)

B / yksi nimetty pelioikeus tai 15 sähköistä pelikertaa (pelilippua)

C / yksi nimetty pelioikeus tai 15 sähköistä pelikertaa (pelilippua)

D / kaksi nimettyä pelioikeutta ja 15 sähköistä pelikertaa (pelilippua) tai yksi nimetty pelioikeus ja 30 sähköistä pelikertaa (pelilippua) tai 50 sähköistä pelikertaa (pelilippua)

Yksi pelilippu oikeuttaa yhden henkilön pelaamaan 18 reikää saman päivän aikana.

B- ja C-sarjan osakkeenomistaja voi ostaa yhdelle tai useammalle lapselleen tai puolisonsa lapselle (myös alenevassa polvessa eteenpäin) junioripelioikeuden tai opiskelijapelioikeuden.

Jos B- tai C-sarjan osakkeenomistaja vuokraa pelioikeutensa, niin juniori- ja opiskelijapelioikeuden osto-oikeus siirtyy osakkeenomistajalta pelioikeuden vuokraajalle ja tällöin vuokraajan osto-oikeus rajoitetaan yhteen juniori- tai opiskelijapelioikeuteen.

Juniori- tai opiskelijapelioikeuden voi ostaa MGS ry:n jäsenelle myös erikseen, ilman että vanhemmilla on osaketta tai pelioikeutta.

Huom! Emme välitä osakkaan pelilippuja toisille osaapuolille, eli emme toimi välikätenä osakkaan pelilippujen käyttäjien välillä. Mikäli pelikertojen käyttäjinä on muita henkilöitä, suosittelemme valitsemaansähköisen sarjakortin jonka käyttökodin voi antaa niin halutessaan toiselle osapuolelle.

 

YHTIÖVASTIKKEET 2021

Rahoitusvastike 65,00 € (alv 0 %)
Hoitovastike 385,00 € (alv 10 %)
Yhteensä 450 euroa

B- ja C -sarja (vastikekerroin 1) yht. 450 e 
D-sarja (vastikekerroin 3) yht. 1 350 e

HUOM! Yritykset eivät voi vähentää rahoitusvastikkeita tuloverotuksessa, koska Muurame Golf Oy tulee rahastoimaan rahoitusvastikkeet tilikauden aikana.

 

Pelioikeuden ilmoittaminen 2021

B- ja C-osakkeiden haltijat (ei yritykset) voivat tehdä pelioikeusilmoituksen kätevimmin kirjautumalla omilla tunnuksillaan NexGolf-järjestelmään. Osakas voi nimetä järjestelmän kautta joko itsensä tai jonkun muun MGS:n jäsenen pelioikeutensa käyttäjäksi. Pelioikeus tulee tällöin välittömästi käyttöön ja muita toimenpiteitä ei tarvita.

HUOM! Jos haluat vuokrata pelioikeuden jonkun muun seuran kuin Muuramen Golfseuran jäsenelle, tulee pelioikeusilmoitus tehdä

>> TÄLLÄ NETTILOMAKKEELLA

Samoin, jos haluat pelioikeutesi pelilippuina tai omistat D-sarjan osakkeen.  

Pelioikeuksia voimme kirjata vasta yhtiövastikkeen maksun jälkeen.


 

Osakkeen siirtäminen henkilöltä/yritykseltä toiselle

Jotta voimme muuttaa osake- ja osakasluetteloihin uuden omistajan tiedot ja tehdä osakekirjaan siirtomerkinnän, tarvitsemme uudelta omistajalta

  1. alkuperäisen osakekirjan
  2. kopion kauppakirjasta
  3. tosite maksetusta varainsiirtoverosta

Ohjeet ja lisätietoa varainsiirtoveroilmoituksen tekemisestä ja maksamisesta: https://www.vero.fi/tietoa-verohallinnosta/yhteystiedot-ja-asiointi/lomakkeet/kuvaus/varainsiirtoveroilmoitus_601/

Tee varainsiirtoveroilmoitus OmaVerossa. Anna ilmoitus ja maksa vero (2%) 2 kuukauden kuluessa kauppakirjan tai sopimuksen allekirjoittamisesta.

Siirtomerkinnän osakkeeseen tekee osakkeen vanha omistaja jonka jälkeen osakkeen uuden omistajan tulee sopia tapaaminen toimitusjohtaja Joonas Niemisen kanssa. Tapaamiselle tulee ottaa mukaan osake, kauppakirjan kopio ja maksettu varainsiirtoverokuitti. Saadessaan asiakirjat toimitusjohtaja rekisteröi uuden osakkaan ja tekee osakepaperiin rekisteröintimerkinnän.

Lisätietoa Joonas Niemiseltä puh. 0400 773 923 / joonas.nieminen@muuramegolf.fi

  


13.11.2020 Suomen Golfkentät ry:n huomio osakekauppoihin liittyen

Golfosakekauppaa tekosyynä käyttävät huijarit ovat jälleen liikkeellä. Suurin huoli tällä hetkellä on, että golfosakkeita negatiivisella kaupalla haalivat ostajat ovat pyytäneet myyjiltä henkilötunnuksia, koska sitä tarvitaan kauppakirjan laadinnassa. Aktiivisin hämärämies, Tuomas etunimeltään, on juuri näin toiminut. Kehotamme kaikkia golfosakkeen omistajia pidättäytymään kaupoista tällaisten henkilöiden kanssa eikä missään nimessä tule antaa omaa henkilötunnusta tuntemattomien käyttöön. Suurena vaarana on sen väärinkäyttö esimerkiksi hankkimalla tavaraa henkilötunnuksen omistajan piikkiin.

Jokaisen, joka on osakettaan myymässä kannattaa selvityttää tuntemattoman ostajan taustat, vaikka oman kentän toimitusjohtajan kanssa. 


 

Osakeanti

*** Ei osakeantia käynnissä tällä hetkellä ***

 

 

 

TUTUSTU PALVELUIHIMME! 

Tarjolla golfopetusta, monipuoliset harjoitusalueet sekä kodikkaasta klubitalostamme löytyvät klubiravintola, pro shop sekä wc- ja pukeutumistilat miehille ja naisille. 

>> LUE LISÄÄ

 

ETSITKÖ TÄTÄ? 

Jos et löytänyt etsimääsi, niin...

>> KLIKKAA TÄSTÄ


 Kyllä, nopeasti
 Kyllä, pienen etsinnän jälkeen
 En löytänyt