Muurame Golfin nykyisen kentän sisälle on tehty omat tiipaikat myös par3 mittaiselle kentälle (18 reikää, par 54). Tätä PAR3-kenttää suunniteltaessa on ajateltu etenkin aloittavien ja vähän pelanneiden viihtymistä ja kehittymistä lajin parissa sekä kentän sujuvan pelinopeuden parantamista. Kun peli alkaa alle 150 metrin päästä viheriöstä, on aloittelijallakin mahdollisuus päästä keskittymään enemmän lähipeliin ja puttaamaan pallo reikään sen sijaan, että nostaisi pallon taskuun keskellä väylää lyöntimäärän ylittyessä. Ja vaikka et olisi aloittelija, on PAR3-kentän pelaaminen erinomainen tapa keskittyä lähipelin harjoitteluun.

Kentälle pääsee pelaamaan, kun on suorittanut green cardin ja on jonkun golfseuran jäsen. PAR3-kenttä ei uuden WHS-tasoitusjärjestelmän myötä ole tasoituskelpoinen, eikä täten tasoitusta voi PAR3-kentällä enää laskea. Tasoitukseen vaikuttamattomia harjoituskierroksia voi kyseisellä kentällä pelata kuka tahansa.

>> PAR3-tuloskortti (pdf)

 

Normaaleilla par 4- ja par 5 – väylillä PAR3-kentän avauspaikka on merkitty oranssilla viuhkalla, joka näkyy hieman kauempaa. Viuhkan kohdalta lyödään PAR3-kentän avauslyönnit. Varsinaisen kentän olemassa olevilla par3 -väylillä aloitetaan normaalien punaisten tiimerkkien kohdalta.

Kenttä on kaikkien pelaajien käytössä ja sinne voi varata peliaikoja normaalisti joko NexGolfin kautta tai soittamalla caddiemasterille p. (014) 373 2310. Samassa ryhmässä voi pelata joko pitkää tai lyhyttä kenttää. Näin ollen PAR3-kentän tiipaikat ovat ajanvarauksen ja peliryhmän näkökulmasta vain yksi uusi tiipaikka muiden joukossa. PAR3-kentälle käytetään kuitenkin erillistä tuloskorttia.

PAR3-kenttää ei ole hinnoiteltu erikseen (normaali green fee tai pelilippu/pelioikeus), mutta olemme luoneet aloitteleville golffareille kurssien yhteydessä myytäviä viiden ja kymmenen kerran edullisia pelipaketteja. Näiden hinta on sopivan edullinen myös PAR3-kentän kiertämiseen, jos ei halua heti kiertää ”isoa kenttää”. Suosituksemme onkin se, että aloittelevat golffarit pelaisivat PAR3-kenttää etenkin ruuhkaisina päivinä ja siirtyisivät täysimittaiselle kentälle pelitaitojen karttuessa. Näin aloittelijan ei tarvitse keskittyä liikaa muiden tahdissa pysymiseen vaan enemmänkin pelitaitojen kehittämiseen ja pelistä nauttimiseen.

 

 

TUTUSTU PALVELUIHIMME! 

Tarjolla golfopetusta, monipuoliset harjoitusalueet sekä kodikkaasta klubitalostamme löytyvät klubiravintola, pro shop sekä wc- ja pukeutumistilat miehille ja naisille. 

>> LUE LISÄÄ

 

ETSITKÖ TÄTÄ? 

Jos et löytänyt etsimääsi, niin...

>> KLIKKAA TÄSTÄ


 Kyllä, nopeasti
 Kyllä, pienen etsinnän jälkeen
 En löytänyt