Jäsenenämme nautit lukuisista seuran tarjoamista jäseneduista ja olet mukana luomassa seuramme hyvämaineista yhteishenkeä ja ilmapiiriä!.

Vuonna 2021 Muuramen Golfseura ry:llä on 1690 tyytyväistä jäsentä, joista jokainen on meille tärkeä!  Teemme parhaamme kehittääksemme yhä palveluitamme ja toimintaamme. 

Muuramen Golfseura ry:n jäsenmaksut 2022

Aikuiset 98€ 

Opiskelijat 68€ 

Juniorit (s. 2001 tai myöhemmin) 42€ 

Maksu kalenterivuosittainen, sisältää Golflehden vuosikerran (yksi per talous). Golflehden tilauksen voi muuttaa halutessaan digitaaliseksi (ei talouskohtaista rajoitusta).

Jäsenyys on jatkuva, vanhoille jäsenille lähetämme laskun jäsenmaksusta aina tammikuussa. 

Jäseneksi voit liittyä milloin vain!


JÄSENMAKSUN ERÄPÄIVÄ ON 15.2.2022

Olemme siirtyneet pääosin sähköiseen laskutukseen ja kaikki jäsenet, joiden sähköpostiosoite on jäsenrekisterissä (98%), saavat 1.2.2022 sähköisen laskun tiedot suoraan sähköpostiinsa sekä WiseGolf-ohjelmaan, jonka toiminnoista infoamme lisää ennen jäsenlaskutusta. Jäsenlaskun eräpäivä on 15.2.2022. Paperiset laskut saapuvat postitse viiveellä.

Hyödynnät jäsenedut vain huolehtimalla maksut kuntoon eräpäivään mennessä ja suorittamalla maksun laskun yksilöidyin maksutiedoin. Erityisesti pankkiohjelmaasi tallennettua maksupohjaa käyttäessäsi, tarkista aina laskun viitenumero ja jäsenmaksun saaja (Muuramen Golfseura ry).

Alkuperäisen jäsenlaskun eräpäivään mennessä maksaneet ovat oikeutettuja kahteen 25 euron kierrokseen tai vaihtoehtoisesti 2 autovuokrauskertaan etuhintaan 20€/ kierros. (Etu on käytettävissä kauden 2022 aikana ja edut ovat henkilökohtaisia). Etu koskee myös kesken kauden liittyneitä uusia jäseniä. Etu ei kuitenkaan koske kuluvan kauden aikana kertaalleen eronneita jäseniä joiden alkuperäinen lasku on hyvitetty tai jäseniä joiden lasku on ehtinyt erääntynyt ennen mahdollisen uuden laskun maksua. 

Huom! Muuramen Golfseura ry:n jäsenmaksua ei voi verottajan ohjeen mukaan maksaa liikuntaedulla.


 >> Seuran säännöt

>> Jäsenkorttisovelluksen (eBirdie) 


Tervetuloa Muurame Golfseuran jäseneksi!

 

  1. Täytä ja lähetä netin kautta >> JÄSENHAKEMUSLOMAKE. Käsittelemme jäsenhakemuksesi 1-3 arkipäivän kuluessa. Jäseneksi voit liittyä myös kesken kauden.

  2. Lähetämme laskun jäsenmaksusta NexGolfin kautta sähköpostiin. Lisäämme kaikille uusille jäsenille oletuksena sähköisen laskutuksen (laskut tulevat sähköpostiisi sekä NexGolf -jäsen/ajanvarausjärjestelmään). Mikäli haluat jatkossa perinteisen paperilaskun, ilmoitathan siitä sähköpostitse osoitteeseen tanja.kauppinen@muuramegolf.fi

  3. Golfliitto on luopunut perinteisistä jäsenkorteista. Golfseurojen jäsenille ei enää jaeta jäsen- ja tasoituskorttia kaudelle 2022. Sen korvaa älypuhelimeen ladattava eBirdie-sovellus. Lue lisää TÄÄLTÄ

 

HUOMIO SEURAA VAIHTAVAT! Merkitsethän jäsenhakemukseen edellisen jäsenseurasi ja jäsennumerosi, niin haemme tasoitushistoriasi suoraan edellisestä jäsenseurastasi. Suosittelemme toimimaan niin, että liityt ensin uuteen seuraan ja eroat sitten vasta vanhasta seurastasi. Eroamisilmoitukset on jokaisen tehtävä itse, emme voi hoitaa niitä puolestanne. Voit olla myös jäsenenä useammassa seurassa yhtä aikaisesti. 

 

OLETKO PALAAMASSA TAKAISIN JÄSENEKSI - Mikäli olet ollut aiemmin Muuramen golfseuran jäsen, mutta et edellisellä kaudella - ilmoitathan jäsentietojen aktivoimiseksi uudelleenliittymisestäsi caddiemasterille tai toimistoomme

 

HUOMIO OPISKELIJAT! Muistathan toimittaa meille todistuksen opiskelustasi (tai kopio/kuva voimassa olevasta opiskelijakortistasi) sähköpostin liitteenä toimistoomme

 


 Miksi kannattaa kuulua Muuramen golfseuraan?

Edut ovat osin vahvistamatta kaudelle 2022, etuja päivitetään lisää pian

ALENNETUT GREEN FEE – HINNAT MUURAMEN KENTÄLLÄ
(esim. 5 euron alennus normaalihinnasta vuonna 2021)

 

MGS SEURAJÄSENYYS SISÄLTÄÄ MYÖS GOGOLFIN JÄSENYYDEN! 

GoGolf seurajäsenen edut vuonna 2021:  

 • HIO -vakuutus 
 • Suomen parhaat green fee -edut
 • Golfskyn ja Golfreseptin vaihtuvat jäsenedut
 • GoGolf Range -tuotteet jäsenhintaan
 • GoGolf-lehti erikoishintaan
 • Lue lisää mm. GoGolfin tapahtumista, matkaeduista, hole-in-one vakuutuksesta ja GoGolf green fee diileistä >> https://www.gogolf.fi/jasenedut (GoGolf päivittää v. 2021 edut sivuilleen pian)

eBirdie/ Golf Gamebook toiminnot sekä GoGolf seurajäsenyydet aktivoidaan vain jäsenmaksun maksaneille seurajäsenille, perustuen jäsentietojemme maksukirjauksiin ja jäsenien jäsennumeroihin ja sähköpostiosoitteisiin. Huolehdithan siis että NexGolfissasi on sähköpostiosoite oikein ja kauden 2021 jäsenmaksusi on hyvissä ajoin kunnossa. Laskulla maksaessasi käytä aina laskullesi yksilöityä viitenumeroa ja tarkista maksun saajaksi Muuramen Golfseura ry.  


 

Golfliiton jäsenseuran jäsenyys sisältää pelaajille merkittäviä etuja ja palveluja, joihin voit tutustua tarkemmin >> https://golf.fi/pelaajalle/jasenedut-ja-vakuutusturva/

Pelaajan vakuutusturva

Golfliiton jäsenmaksuun kuuluva vakuutusturva on yksi keskeisimpiä Golfliiton tarjoamia palveluita. Vakuutuspalvelu tarjotaan kaikkien Golfliiton jäsenseurojen jäsenille. Liiton vakuutuskumppanina on ollut jo vuosikymmeniä Pohjola Vakuutus. Golfarin vakuutusturva pitää sisällään kattavan tapaturma- ja vastuuvakuutuksen 15 000 euroon saakka.

Vakuutus on voimassa kaikilla jäsenmaksunsa suorittaneilla Golfliiton jäsenseurojen jäsenillä. Vakuutusyhtiö tarkastaa tiedon aina suoraan Golfliitosta tai golfseurasta,

Toimintaohjeet vakuutusturvan hakemiseksi jos tapaturma tai vahinko käy kentällä >> LUE LISÄÄ  


Pelioikeus edullisemmin jäsenille!! Lue lisää >> https://www.muuramegolf.fi/kentta/vuokrapelioikeudet


 

OSALLISTUMISOIKEUS ALOITTELIJOIDEN SUPERSUOSITTUIHIN  PELI-ILTOIHIN  

>> https://muuramegolf.fi/ajankohtaista/aloittelijoiden-peli-illat-perjantaisin-jatkuvat/

 

AJANVARAUS JA KÄYTTÖOIKEUS TRACKMAN SIMULAATTORIIN MUURAME GOLFIN LYÖNTISTUDIOSSA 

>> https://muuramegolf.fi/ajankohtaista/trackman-simulaattori-muurame-golfin-rangen-lyontistudioon/

 

ALENNUSTA RANGENAPPIEN LATAUKSISTA 

 

NORMAALIHINTAISISTA PRO SHOP TUOTTEISTA  -10 % ALENNUS
(Ei koske palloja ja pientarvikkeita)

 

TALVIHARJOITTELUMAHDOLLISUUS HUTUNGISSA 22.11.2021-24.4.2022 
(Seuravuorot ja sarjakortit vain seuran jäsenille, edun arvo jopa 7,50 euroa/käyntikerta. >> LUE LISÄÄ)

 

ALIVE Training & Therapy -kuntokeskus tarjoaa MGS:n jäsenille etuhintaiset treenit talvikaudeksi 2021!

Mitä aikaisemmin lunastat jäsentarjouksen, sitä enemmän hyödyt sillä treenit voit aloittaa heti lunastaessasi tarjouksen. Tutustu tarjoukseen tästä!

 

Taksietu Muuramen Golfseura ry:n jäsenille LUE LISÄÄ

 

Muuramen Golfseura ry:n jäsenenä saat etuja myös muille kentille.

Hartola Golfiin 10€ alennus normaalihintaisesta (59€) greenfeestä. Pelaajan tulee itse mainita ko. tarjouksista maksua suorittaessa.

 

LISÄKSI:

Ilmainen sääntökoulutus keväisin
Osallistumisoikeus seuran pelimatkoille
Osallistumisoikeus toimikuntien järjestämään aktiiviseen toimintaan
Osallistumisoikeus seuran mestaruuskilpailuihin ja muihin sisäisiin kilpailuihin

 

 

 

 

 

TUTUSTU PALVELUIHIMME! 

Tarjolla golfopetusta, monipuoliset harjoitusalueet sekä kodikkaasta klubitalostamme löytyvät klubiravintola, pro shop sekä wc- ja pukeutumistilat miehille ja naisille. 

>> LUE LISÄÄ

 

ETSITKÖ TÄTÄ? 

Jos et löytänyt etsimääsi, niin...

>> KLIKKAA TÄSTÄ


 Kyllä, nopeasti
 Kyllä, pienen etsinnän jälkeen
 En löytänyt