HOLE IN ONE vakuutus

HOLE IN ONE vakuutus

 

GoGolfin jäsenyyteen kuuluu hole-in-one-vakuutus myös kaudella 2020. Uusi yhteistyökumppani holarivakuutuksissa on Pohjantähti-vakuutusyhtiö.

Kaudella 2020 holarivakuutuksen maksimikorvaussumma on 250 euroa, millä kestittää samaan aikaan kentällä olleet pelaajat. Tarjoilun pitää tapahtua kentän klubiravintolassa välittömästi kyseisen kierroksen jälkeen. Summa on kuitenkin mahdollista korottaa 500 euroon Pohjantähden toimistolla, jolloin jatkossa voi säästää myös vakuutusmaksuissa.

Hyväksytyn suorituksen edellytyksenä on, että lyönti ja kenttä täyttävät Suomen Hole-in-One-klubin säännöt. 

Lisäksi pelaajalla tulee olla aktivoitu hole-in-one-vakuutus. Vakuutus on henkilökohtainen ja voimassa kaikille kauden 2020 GoGolf-jäsenyyksille. Voit aktivoida vakuutuksen omassa profiilissasi kohdassa "Aktivoi HIO-vakuutus tästä".  Vakuutuksen ehdot voit lukea täällä.

Pohjantähden tarjoama hole-in-one-vakuutus astuu voimaan sen jälkeen, kun vakuutus on käyty aktivomassa. 

Kun vakuutuksen on käynyt aktivoimassa, on se voimassa kaikilla kierroksilla Suomessa ja ulkomailla. Holarin tehtyäsi säästä maksamastasi juomatarjoilusta kuitti ja käy tekemässä korvaushakemus osoitteessa https://www.gogolf.fi/hio

Lue lisää mm. GoGolfin tapahtumista, matkaeduista, hole-in-one vakuutuksesta ja GoGolf green fee diileistä >> https://www.gogolf.fi/jasenedut

 

Lue lisää GoGolf jäsenyyden aktivoinnista>> https://www.muuramegolf.fi/oma-pelaaja/gogolf-jasenyys

Lähettänyt

Jaa: