Golfkauden avaus lähestyy, tärkeä muistilista pelikauden alkuun

Golfkauden avaus lähestyy, tärkeä muistilista pelikauden alkuun

 

GOLFKAUDEN AVAUS ON LÄHELLÄ

Kevätaurinko on lämmittänyt mukavasti ja kaikkien mieli tekee golfkentälle. Lämpimät ja aurinkoiset säät ovatkin edesauttaneet kentän sulamista mutta yöpakkaset ovat pitäneet vielä pintansa. Sääennusteet lupaavat vielä viikonvaihteeksi räntä-ja lumisateita joiden määrä ja vaikutus on kentän avauksen suhteen vielä epävarmaa. Joka tapauksessa golfkauden 2021 avauksen voidaan sanoa olevan tosi lähellä. Toivottavasti vappu saadaankin viettää golfaten. Tiedotamme ajanvarauksen avaamisajankohdasta ja uutisoimme tarkemmista ajanvaraus- ja peliohjeista ensi viikon (17) alkupuolella kotisivuillamme ja somekanavissamme. Seuraathan akiivisesti kotisivujemme tiedotteita koskien pian koittavaa kauden avausta.

Julkaistuamme kotisivuille tuon joka kevään odotetuimman golfuutisen; tiedon kentän avausajankohdasta, tulee tieto aiheuttamaan melkoisen kohahduksen koko yhteisössä ja NexGolfin varauskalenterissa alkaakin aikamoinen vilske. Toivomme ensihetkien varausruuhkaan kaikilta malttia, sillä upea golfkesähän on vasta edessä päin! 

Säävaraus
Kentän avauduttua, huomioitavaa on että vaikka ilman lämpötila onkin päivisin lämmin, voi kenttä yöpakkasten jäljiltä olla kuitenkin aamuisin jäässä. Jos yöllä on ollut pakkasta, tai jos kentällä on huurretta ja/tai maa on jäässä on aamupäivälähtöjen sulkeminen mahdollista. Varauduthan tähän varatessasi alkukauden aamupäivän aikaa. Tullessasi pelaamaan pakkasyön jälkeen, tarkasta kentän tilanne ennen lähtöäsi nettisivuiltamme ja/tai kentän somesivuilta / caddiemasteriltamme. Pyrimme lähettämään aina tiedon sulkemisesta tekstiviestein peliajan varanneille, mutta NexGolf-järjestelmän sms-viestipalvelussa on usein viivettä.

Mikäli kentälle ei pääse pakkasen vuoksi, niin ennakkoon varatut lähtöajat eivät koskaan siirry eteenpäin, vaan pakkasen vuoksi peruuntuneiden tilalle tulee tehdä uusi varaus, mikäli sellaisia on vielä vapaana. HUOM! Muuramen kenttä sijaitsee korkealla ja syrjässä taajaman ulkopuolella. Kentällä on yleensä aina aamuisin/öisin muutama aste kylmempää kuin Muuramen tai Jyväskylän keskustassa.

Maksut ja pelioikeudet ajoissa kuntoon
Kun kenttä lähiaikoina avataan peleille, pääsevät peleistä nauttimaan ne pelaajat joilla on kauden 2021 jäsenmaksut ja muut golfmaksut maksettuina, joten viimeistään nyt on aika hoitaa maksut ja pelioikeusasiat kuntoon, jotta varausasiat on kunnossa heti kentän auetessa. 

Varmistaaksesi sujuvan pelikauden startin ja huolehtimalla asiat kuntoon hyvissä ajoin, edesautat omalta osaltasi caddiemasterin ja toimiston työn sujuvuutta ja vältyt itse ruuhkalta sekä ongelmatilanteilta. H-hetkeen jätetyt maksut tai pelioikeusilmoitukset / tilaukset ruuhkauttavat asiakaspalveluamme ja viivyttävät ensimmäistä omaa pelikertaasi.

Huomioithan että ajanvarausoikeudet lukkiutuvat, mikäli kauden 2021 lasku/laskut ovat erääntyneet.

Koronavirusepidemian varotoimet
Golf on terveysturvallista ulkoilua, jossa on helppo säilyttää turvaetäisyydet. Viime kaudella käyttöön otetut toimintatavat ja erilaiset digitaaliset sovellukset mahdollistavat toiminnan ylläpitämisen ilman kohtaamisia ja suurten joukkojen kokoontumisia.

>>  https://www.muuramegolf.fi/ajankohtaista/koronavirusepidemian-varotoimet/

>>Toimialan yhteinen tiedote COVID-19 


MUURAME GOLFIN PELIOIKEUDET LOPPUUNMYYTY

Golfkauden 2021 pelioikeusvälitys on käynyt vilkkaasti ja aikuisten pelioikeudet ovat loppuunmyyty kaudelle 2021. Voit pelata pelioikeuden sijaan omiin tarpeisiisi sopivalla sarjakortilla. Lue lisää >> https://www.muuramegolf.fi/ajankohtaista/sarjakortilla-pelaamaan/

Juniori-ja opiskelijapelioikeuksia on edelleen myynnissä verkkokaupassamme, teethän tilauksen hyvissä ajoin ennen ensimmäistä pelikertaa, kitos.


OSAKAS

Koska pelioikeuksille olisi yhä kauttamme kysyntää, tarjoamme vielä osakkaalle joka ei käytä itse kauden 2021 pelioikeuttaan mahdollisuutta nopeaan  pelioikeuskauppaan Muurame Golfin kautta. Lue aiheesta lisää >> https://www.muuramegolf.fi/ajankohtaista/osakkaalle-lisamahdollisuus-pelioikeuskauppaan-muurame-golfin-kautta1/
 

Osakas, olethan jo tehnyt pelioikeusilmoituksen? 

Huomioithan että pelioikeusilmoitus tulee tehdä joka kevät myös siinä tapauksessa että käytät osakkeen pelioikeuden itse. Pelioikeusilmoituksen suosittelemme antamaan hyvissä ajoin ennen pelikauden alkua, jotta pelioikeudet ehditään kirjaamaan ajallaan ja kauden alku on kaikille osapuolille sujuvaa. B- ja C-osakkeiden haltijat (ei yritykset) voivat tehdä pelioikeusilmoituksen kätevimmin kirjautumalla omilla tunnuksillaan NexGolf-järjestelmään http://mgs.nexgolf.fi/mgs. Muussa tapauksessa ilmoituksen voi tehdä nettilomakkeella. Lue aiheesta lisää >> https://www.muuramegolf.fi/ajankohtaista/osakasinfo-pelioikeuksien-ilmoittaminen/

Pelioikeusilmoituksien mukaiset peliliput ovat noudettavissa ti 27.4.2021 alkaen klubilta pelveluaikoina. 


SGK ETUKORTTI


SGK:n Etukortilla hyötyjä oman osakkeen pelioikeudella pelaavalle ja vuokrapelioikeuden haltijalle. Pelioikeuden haltija voi vierailla kaikilla Etukorttikentillä 50% alennuksella normaalista greenfeestä 3 kertaa per kenttä kauden 2021 aikana. Vuokrapelioikeudella pelaavalle kortin hinta on 30 euroa, oman osakkeen pelioikeudella pelaavalle Muurame Golf tarjoaa osakasetuna etukortin vain 15 eurolla (norm.30 euroa).
Kortti on voimassa 1.5.–31.10.2021. Etu ei koske juniori- tai opiskelijapelioikeudella pelaavia. Lue eduista ja kortin ehdoista lisää ja tilaa oma korttisi >>
https://www.muuramegolf.fi/ajankohtaista/sgk-etukortti-pelioikeudella-pelaaville/


GOGOLF-JÄSENYYS


GoGolf on väyläsi Suomen parhaille kentille parhaaseen hintaan! Muurame Golf tarjoaa sinulle jäsenetuna GoGolfin vuosijäsenyyden (arvo 29 €). Ohjeet GoGolf-jäsenyyden aktivoimiseksi uusien ja vanhojen jäsenien osalta löydät TÄÄLTÄ.

Kysyttävää? Oman seuran toimisto ja GoGolfin väki auttaa mielellään caddiemaster@gogolf.fi tai 02000-4653 


2021 MOBIILIJÄSENKORTTI eBirdie - VOIMAAN 1.4.2021


Lue lisää eBirdiestä >> https://www.muuramegolf.fi/ajankohtaista/ebirdie/
Tarvitsetko sovelluksen suhteen apua? Pelaajan eBirdie asiakastuki: ebirdie@golf.fi 

Huhtikuun alusta alkaen jäsenkortti näkyy sovelluksessa aktiivisena vain niille, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa kaudelle 2021. NexGolfin erääntynyt maksu päivittyy automaattisesti ’Ei kunnossa’ tilaan kolme päivää eräpäivän jälkeen, mikä estää mm. peliaikojen ja lyöntistudion varauksen sekä osittain myös muiden jäsenetujen käytön. Hyödynnät jäsenedut vain huolehtimalla maksut kuntoon ja suorittamalla maksun laskun yksilöidyin maksutiedoin sillä mahdollisten ongelmien taustalla on usein virheellisin tiedoin tehty maksu. Erityisesti pankkiohjelmaasi tallennettua maksupohjaa käyttäessäsi, tarkistathan että yksilöity viitenumero vastaa uusimman laskusi  henkilökohtaista viitenumeroasi ja jäsenmaksun saajana on Muuramen Golfseura ry eikä esim. Muurame Golf Oy.

HUOM! NexGolf ei valitettavasti synkronoidu eBirdien kanssa, eikä eBirdie näin ollen aktivoidu reaaliajassa heti jäsenmaksun maksettuasi, vaan aktivoitumisessa on viivettä aina 1-2 arkipäivää. Mikäli viive on pidempi, ole palveluaikoina yhteydessä toimistoomme / caddiemasteriin. 


GOLF GAMEBOOK 

Käytämme suurimmassa osassa kilpailujamme edelleen GameBookin tulospalvelua. Ohessa ohjeet tasoituskierroksen täyttämisestä GameBookia käyttäen >> https://www.muuramegolf.fi/ajankohtaista/tasoituskierroksen-syottaminen-mobiilissa-golf-gamebookin-kautta/


KLUBIN AUKIOLO- JA PALVELUAJAT 


Toimisto palvelee ark. klo 9-16.00

La 24.4.- su 25.4. klubi suljettu 
Ma 26.4. alkaen caddiemaster palvelee klo 9-19

Kentän avauduttua, kahvila palvelee klo 9-21
Toivottavasti säät suosivat ja pääsemmekin jo kattamaan vappubrunssin!

 

 

Lähettänyt

Jaa: