Kapteenin kesämietteitä

Kapteenin kesämietteitä

Kapteenin kesämietteitä:

⁃ Kenttä täynnä aamusta iltaan ja joka päivä
⁃ Yksittäisiä teeaikoja saattaa kuitenkin löytyä viime hetkellä.
⁃ Takaysille löytyi sittenkin tilaa soittamalla.
⁃ Saatetaankin joutua pelaamaan takaysi kaksin tai jopa yksin jääneen pelaajan perässä, joka kuitenkin nauttii mahdollisuudesta pelata vaikka kahdella pallolla aikaansa kuluttaen, silti muiden pelirytmiä laisinkaan hidastaen.
⁃ Saatat joutua pelaamaan yksin tai kaksin neljän hengen seurueen perässä, joiden edessä etenee vielä hitaammin pelaava ryhmä.
⁃ Kierros venyy vaikka valvonta paikalla.
⁃ Greenit täynnä alastulojälkiä, korjasitko kuitenkin näkemäsi jäljet huolella, vaikka et greeniin tällä kertaa osunutkaan?
⁃ Väylät täynnä lyöntijälkiä onko sinulla siemenhiekkasäkki mukana?

Tässäpä meille golffareille pohdittavaa…

Jokaisen pelaajan tulisi tehdä velvollisuutensa myös kentällä ja muistaa että niitäkin meillä siellä on, kaikkien etuoikeuksien lisäksi.

Osaisitko kuitenkin nauttia jokaisesta reippaasta askeleestasi ylä- ja alamäessä, jokaisesta mahdollisuudestasi lyödä elämäsi paras ja puhtain osuma. Osaisitko kuitenkin unohtaa sen golfurasi ehkä huonoimman tai melkein huonoimman lyönnin, sillä niitä tulee meille kaikille kuitenkin vielä lisää :)

Jotta meidän kaikkien olisi mukava harrastaa tätä upeaa lajia, me emme voi ajatella kentällä vain omaa etuamme. Neljän hengen ryhmän tulee edetä reippaasti kiiruhtaen ja pelinopeus suositusta noudattaen. Kolmen hengen ryhmä pelaa jo luonnollisesti neljää nopeammin, saatikka kahden ja jopa se onneton yksin pelaaja joka usein jostain itsestään johtumattomasta syystä on joutunut yksin pelaamaan.

Meidän kaikkien pelaajien tulee tässäkin seurassa / joukkueessa ottaa kaikki tilanteet huomioon ja sopeuttaa pelitempomme sen mukaiseksi, jotta kaiken kokoisten ja ikäisten ryhmien pelaaminen kentällä olisi mahdollisimman sopuisaa.

Muistathan että yhdeksän väylän jälkeinen 10min. tauko kestää kymmenen minuuttia maksimissaan, ei minimissään. Pelinopeus suositus Muuramessa on 4 tuntia 27 minuuttia sisältäen max. 10 min. tauon. Kierroksen jälkeen puolenvälin lyhyen tauon voi ottaa moninkertaisena klubin terassilla takaisin!

Vielä kertaus Muuramen Golfseuran tavoista!

⁃ Tervehditään toisiamme silmiin katsomalla vaikka vielä ei ole edes kasvot jääneet mieleen.
⁃ Kunnioitetaan kenttähenkilökunnan ohjeistuksia siellä rangellakin, kun nurmelta lyöminen on kiellettyä se on kiellettyä myös tiin päältä!
⁃ Hyvä seura / joukkue muodostuu siitä, että kukaan ei kuvittele olevansa toistaan tärkeämpi yhteisölleen.
⁃ Ole hyvä kentälle ja golfille niin se on myös hyvä sinulle!
⁃ Olet aina etuoikeutettu kun olet golfkentällä, muistathan kunnioittaa sitä!

Golfterveisin:
Juha Virenius
MGS Kapteeni

Lähettänyt

Jaa: