Muurame Golfin alkukausi 2021

Muurame Golfin alkukausi 2021

Juhannus lähestyy ja on aika katsoa mitä alkukauden aikana on tapahtunut. Useiden uudistusten myötä pelikausi käynnistyi kiireisesti ja klubitalon remontti saatiin valmiiksi hyvissä ajoin ennen pelikauden alkua. Klubitalon remontista on tullut positiivista palautetta ja tehdyt muutokset ovat osoittautuneet erittäin toimiviksi. Kiitos pelaajille aktiivisesta kahvilapalveluiden käytöstä.

Kenttä talvehti erinomaisesti ja varsinkin viheriöiden osalta olemme päässeet nauttimaan hyvässä kunnossa olevista pelipinnoista. Syksyllä remontoidut aloituslyöntipaikat saatiin hyvissä ajoin käyttöön ja lyöntipaikkojen sekä kentän muiden osien remontoimista jatketaan taas syksyn saapuessa. Huoltohallin katolle asennetut aurinkopaneelit käyttöönotettiin kesäkuun aikana ja jatkossa pystymmekin hyödyntämään aurinkoenergiaa pelikauden aikana, jolloin sähkönkulutus on kovimmillaan.

Peliaikojen saatavuus ja pelinopeudet ovat herättäneet paljon keskustelua viime ja tällä kaudella. Pelaamista joutuu tällä hetkellä aiempaa enemmän suunnittelemaan, kun pelaajamäärät ovat kasvaneet huomattavasti. Käyttöön otettu 9r/18r pelaamisen pakollinen ilmoittaminen ajanvarauksen yhteydessä mahdollistaa 9r pelaajia varaamaan caddiemasterilta ajan myös ns. takaysille. Syksyn aikana siirrymme jälleen kahden 9r varaukseen, jolloin molemmat ysit ovat omalla ajanvarauksella.

 Hannu A.jpg

Pelinopeuteen ja sen sujuvuuteen kentällä on tullut huomattava parannus tällä kaudella. Kenttäisäntänä toimiva Hannu Ahvenjärvi on tuonut toivottua palvelua ja valvontaa kentälle. Hannun tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu kentällä, pelin sujuvuuden valvominen ja opastaminen, sekä kentän yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Pidetään yhdessä huolta hienosta kentästämme ja muistetaan korjata lyöntijäljet sekä pallon alastulojäljet.

Uusia pelaajia/jäseniä on tänä vuonna tullut yhteisöömme toistasataa ja alkeiskurssin suorittaneita on jo yli sata tämän kauden aikana. Seuran jäsenmäärä on kasvanut jo pitkälti yli 1600 jäsenen. Ensimmäinen McDonald's juniorileiri kesäkuussa oli loppuunvarattu (42 junioria) ja junioritoiminta on ottanut huomattavia askelia kohti ohjattua ympärivuotista harrastamista. Huomioidaan uudet ja vanhat yhteisömme jäsenet ja muistetaan toimia iloisella mielellä ja muut huomioiden niin kentällä kuin harjoitusalueilla.

174059016_1572589229797640_7572013900672354106_n.jpg

PGA pro Tommi Linna on kasannut oman valmennustiimin ja siihen kuuluvat assistant pro Kaapo Varis, ohjaajina toimivat Antti Nurmi, Jesse Takala, Jonna Järvisalo (puuttuu kuvasta) ja Samuli Pentinniemi. Tommi ja Kaapo tarjoavat niin yksityistunteja kuin ryhmäopetusta ja ohjaajat toimivat junioriryhmien kanssa, sekä avustavat alkeiskurssien pitämisessä. Olkaa rohkeasti yhteydessä Tommiin opetusasioissa ja hyödyntäkää mahdollisuus parantaa omaa peliä ammattilaisen avulla.

IMG-2880.jpg

Trackman -lyöntianalysaattori oli talven aikana erittäin kovassa käytössä lyöntistudiossa ja kesän aikana Tracmania on mahdollista hyödyntää omaan harjoitteluun, joko yksin tai pron opastuksella. Lisätietoja Trackman laitteesta ja ajanvarauksesta sivustoltamme >> https://www.muuramegolf.fi/palvelut/trackman-simulaattori ja henkilökunnaltamme.

Nautitaan upeasta harrastuksesta yhdessä ja hyvässä seurassa.

Mukavaa juhannusta ja pysytään terveinä.

Joonas Nieminen

 

 

Lähettänyt

Jaa: