Osakasinfo, pelioikeuksien ilmoittaminen

Osakasinfo, pelioikeuksien ilmoittaminen

 

Osakas, olethan jo tehnyt pelioikeusilmoituksen? 

Huomioithan että pelioikeusilmoitus tulee tehdä myös siinä tapauksessa että käytät osakkeen pelioikeuden itse. Pelioikeusilmoituksen suosittelemme antamaan hyvissä ajoin ennen pelikauden alkua jotta pelioikeudet ehditään kirjaamaan ajallaan ja kauden alku on sujuvaa.

Osakkeiden pelioikeudet

A –sarja: Ei pelioikeutta (yhtiöjärjestys)

B –sarja: Yksi nimetty pelioikeus tai 15 pelilippua 18r

C –sarja: Yksi nimetty pelioikeus tai 15 pelilippua 18r

D –sarja: Kaksi nimettyä pelioikeutta ja 15 pelilippua tai yksi nimetty pelioikeus ja 30 pelilippua tai 50 pelilippua.

 

Pelioikeuksien, pelilippujen ja sähköiset sarjakorttien kirjaus tapahtuu toimistostamme alkaen viikosta 14, pelioikeusilmoitusten perusteella. Pelilippujen nouto klubilta on mahdollista alustavan tiedon mukaan viikolta 17 alkaen. Pelioikeuden siirron, pelilippujen toimittamisen ja sähköisten sarjakorttien luonin edelletyksenä on maksettu yhtiövastikemaksu. 

B- ja C-osakkeiden haltijat (ei yritykset) voivat tehdä pelioikeusilmoituksen kätevimmin kirjautumalla omilla tunnuksillaan NexGolf-järjestelmään http://mgs.nexgolf.fi/mgs.

Osakas voi nimetä järjestelmän kautta joko itsensä tai jonkun muun MGS:n jäsenen pelioikeutensa käyttäjäksi ja pelilioikeus tulee tällöin välittömästi toimistosta tehdyn vahvistuksen jälkeen käyttöön ja muita toimenpiteitä ei tarvita.

HUOM! Jos haluat vuokrata pelioikeuden jonkun muun seuran kuin Muuramen Golfseuran jäsenelle, haluat pelioikeutesi pelilippuina tai osakkeesi on yrityksen nimellä tai omistat D-sarjan osakkeen, tulee pelioikeusilmoitus tehdä tällä nettilomakkeella:

https://muuramegolf.nettilomake.fi/form/10787

 

HUOM! Epidemian varotoimina pelioikeus ohjeistetaan otettavaksi käyttöön perinteisten paperisten pelilippujen sijaan sähköisenä sarjakorttina. 

Sähköinen sarjakortti on vaivaton. Käytitpä sitten pelikerrat itse tai annat ne toisen henkilön käyttöön, riittää että käyttäjä ilmoittaa caddiemasterille sarjakortin koodin. Sarjakortin käyttökerrat ja käyttäjät sekä käyttämättömien kertojen määrä on reaaliaikaisesti osakkaan tarkistettavissa omassa NexGolfissa.

Sähköisen sarjakortin valitsemalla minimoidaan asiakaspalvelukontaktit ja mahdollistetaan toiminta myös klubin ollessa suljettuna. Suosittelemme valitsemaan perinteisten paperisten pelilippujen sijaan aina ensisijassa sähköisen sarjakortin.

Huom! Emme välitä, postita tai osoita osakkaan paperisia pelilippuja toisille osapuolille. Emme näin ollen toimi välikätenä osakkaan paperisten pelilippujen käyttäjien välillä. Mikäli pelikertojen käyttäjinä on useita henkilöitä, suosittelemme valitsemaan aina sähköisen sarjakortin jonka käyttökoodin voi osakas antaa niin halutessaan myös toiselle osapuolelle.

 

 

MUUTA AJANKOHTAISTA

Golfkauden 2021 pelioikeusvälitys on käynyt vilkkaasti. Tarjoammekin yhä osakkaalle, joka ei käytä itse kauden 2021 pelioikeutta, mahdollisuutta pelioikeuskauppaan myös Muurame Golfin kautta. Lue lisää aiheesta kotisivuillamme.

 

 >> SGK Etukortti 2021 pelioikeudella pelaavalle

>> Koronavirusepidemiasta johtuvien poikkeusolojen yhä jatkuessa golfin toimialajärjestöjen (FGMA, PGA, SGK        ja SGL) 8.4.2021 pävittämä ohjeistus golfyhteisöille ja pelaajille

>> eBirdien uusi tuloskortti on 1.4. alkaen mScorecard 

Lähettänyt

Jaa: