Osakkaalle lisämahdollisuus pelioikeuskauppaan Muurame Golfin kautta

Osakkaalle lisämahdollisuus pelioikeuskauppaan Muurame Golfin kautta

 

Golfkauden 2021 pelioikeusvälitys on käynyt vilkkaasti. Tarjoammekin yhä osakkaalle, joka ei käytä itse kauden pelioikeuttaan, mahdollisuutta pelioikeuskauppaan myös Muurame Golfin kautta. 

Tarjoamme osakkaalle joka ei käytä itse kauden 2021 pelioikeutta, mahdollisuutta pelioikeuskauppaan myös Muurame Golfin kautta.

1. Osakkeenomistajille tarjotaan mahdollisuus myydä osakkeen pelioikeus 2021 Muurame Golfin käyttöön hintaan 525€ (alv0%) (tai mikäli pelioikeuden myyjätaho on arvonlisäverovelvollinen,  hinta on 580 euroa (sis. alv 10 %)).

Hinta perustuu siihen, että Muurame Golf Oy:n maksettavaksi tulee verkkokaupan, liikuntasetelien käsittelykulujen ja provisioiden lisäksi vuokrahinnan sisältämä alv 10 %.

Muurame Golf vuokraa lunastamansa pelioikeudet eteenpäin pelaajille, jotka haluavat käyttää pelioikeuden maksuun liikuntarahaa ja muita maksutapoja joita yksityishenkilöt eivät voi vastaanottaa. 

Muurame Golf Oy:n puolesta pelioikeuden lunastusmahdollisuus on tasapuolisesti kaikilla osakkeen omistajille seuraavin ehdoin:

  • Osto tapahtuu osaltamme vasta kun meillä on pelioikeudellenne varmistunut vuokralainen
  • Osakkeenne vastikemaksu tulee olla on maksettu. (Vastikelaskut laskutetaan yhtiökokouksen jälkeen 3/2021)
  • Pelioikeuden 2021 myyminen on osakkaalle lisävaihtoehto saada kauden 2021 pelioikeus vuokrattua. Osakas voi halutessaan yrittää itse kaupata pelioikeuttaan samanaikaisesti. Osakkeenomistajalla on siis oikeus vetää pelioikeutensa pois vuokrauksesta ilmoittamalla siitä viipymättä toimistoon tanja.kauppinen@muuramegolf.fi, ennen kuin olemme ehtineet lunastaa pelioikeuden ja vuokrata sen eteenpäin.

     

LISÄEHDOT PELIOIKEUDEN LUNASTUSEHTOIHIN

Sopijapuolina Muurame Golf Oy ja Muurame Golf Oy:n osakas (kuluttaja ja/tai yritys)

Sopimuksen ehtoihin lisätään ehto nk. force majoure -syystä. Muurame Golf Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella oleva, ehdoissa tarkemmin yksilöity ylivoimainen este, jota yrityksen ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon sopimusta tehtäessä ja jonka seurauksia yritys ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa. Epidemia voi muodostua ylivoimaiseksi esteeksi tilanteessa, jossa viranomaiset rajoittavat tai kieltävät Muurame Golf Oy:n toimintoja – esimerkiksi sulkemalla kentän.

Mikäli Muurame Golf velvoitettaisiin esim. kentän sulun myötä palauttamaan pelioikeuden vuokraajille ennakkomaksuja osin tai kokonaan, on Muurame Golf Oy:lla oikeus purkaa pelioikeuden lunastamiseen liitetty sopimus osakkaan kanssa. Osakkaan tulee tällöin palauttaa laskua vastaan Muurame Golfilta saamansa korvaus pelioikeuden käytöstä. Kyseiset maksut ovat vastiketta sopimussuoritukselle, joka väliaikaisesti estyy tai lopulta peruuntuu. Koronatilanteen yhteydessä noudatetaan viranomaisen päätöksiä, mahdollisia lainsäädännön muutoksia ja viranomaisen päätöksiä sekä seurataan mm. KKV:n ohjeistusta asiassa.

 

Tiedustelut tanja.kauppinen@muuramegolf.fi

 

Aihetta käsittelevä uutiskirje 2/2021 >>

 https://mailchi.mp/87eca168a773/osakas-pelioikeus-myynti-ilmoitus-2021

Lähettänyt

Jaa: