Tervetuloa rakentamaan kanssamme Keski-Suomen juniorikiertuetta 21.7. ja Future Touria 3.8.

Tervetuloa rakentamaan kanssamme Keski-Suomen juniorikiertuetta 21.7. ja Future Touria 3.8.

Muurame Golfissa pelataan Keski-Suomen juniorikiertue 21.7.2021 ja Future Tour 3.8.2021

Tapahtuman järjestelyiden tueksi toivoisimme innokkaita talkoolaisia avuksemme. Kaipaamme apukäsiä mm. seuraaviin tehtäviin:

  • FORECADDIEKSI
  • TOIMITSIJOITA ylläpitämään livescoringia (syöttävät väliaikatuloksia väylien välillä tabletilla), tauotukseen, peliohjaukseen ja tapahtuman valokuvaamiseen.
  • HUOLTOJOUKKOIHIN

Ilmoitathan myös, jos olet ensiaputaitoinen!

Aiempaa kokemusta toimitsijatehtävistä ei tarvitse olla, sillä seura opastaa talkoolaiset tehtäviinsä. Tarjoamme talkoolaisille ruuat ja juomat. 

Ilmoittaudu caddiemasterille caddiemaster@muuramegolf.fi tai p.0405486262. Ilmoita nimesi, yhteystietosi ja 

oletko käytettävissä 21.7. vai 3.8. (koko päivän (8h) vai puolipäivää (4h)) ja mikä olisi sinulle mieluinen tehtävä. 


Keski-Suomen juniorikiertue on tarkoitettu kaikille LPG:n, JG:n ja MGS:n junioreille, jotka haluavat kokeilla matalan osallistumiskynnyksen kilpailemista golfissa miellyttävässä ja kannustavassa ilmapiirissä. Kiertueeseen kuuluu kolme osakilpailua, yksi jokaisella kentällä.

Lue lisää: https://mgs.nexgolf.fi/mgs/CompetitionAttachment?id=2266

Future Tour on matalan kynnyksen kilpailukiertue, jossa opetellaan kilpailemista miellyttävässä ja kannustavassa ilmapiirissä. Kaudella 2021 Future Tourilla pelataan seitsemässä eri sarjassa, joista kaksi – tyttöjen ja poikien Future Elite -sarjat – toimivat karsintasarjana Fujitsu Finnish Junior Tourille. Pelaajien tulee olla iältään joko 8-21-vuotiaita tai 8-16-vuotiaita (ikä, jonka pelaaja täyttää vuonna 2021), riippuen sarjasta. Kilpailuja järjestetään seitsemällä alueella, viisi osakilpailua per alue. Osa kilpailuista voi olla yhteiskilpailuja eri alueiden kesken, tällöin karsintapaikkoja Fujitsu Finnish Junior Tourille on aina niin monta kuin alkuperäisiä alueita olisi ollut yksittäin.

Talkootehtävien ohella sinulla on mahtava tilaisuus päästä näkemään tulevaisuuden lupauksia pelikentällä sekä tutustumaan muihin seuramme jäseniin. Lämmin kiitos jo etukäteen!

Tervetuloa seuraamaan kisoja paikanpäälle!

Lähettänyt

Jaa: