Yritystapahtumat ja ryhmävaraukset

Yritystapahtumat ja ryhmävaraukset

 Muuramegolf_vaaka.png

Muurame Golf tarjoaa loistavat puitteet onnistuneelle yritystapahtumalle. Kaunis miljöö, tasokas ja pelaajaystävällinen kenttä ja monipuoliset harjoitusalueet sekä palveleva henkilökunta mahdollistavat asiakkaillenne ikimuistettavan ja tapahtumarikkaan elämyksen. Yritystapahtuman räätälöimme tarpeidenne mukaan niin pienille, että suuremmillekin ryhmille. Hoidamme tilaisuuden alusta loppuun sujuvasti ja ammattitaidolla ja autamme sinua vahvistamaan yrityskuvaasi, asiakassuhteitasi ja henkilöstösi työhyvinvointia. 

Golfkierroksen yhteyteen tai ei vielä golfia harrastavalle voimme tarjota ensikosketuksen golfiin ja tutustumisen lajin saloihin alkeiskurssilla tai heille voidaan järjestää kentän läheisyyteen erilaisia muita aktiviteetteja, joista löytyy varmasti mieleistä tekemistä kaikille! Työporukalla hypätään golfin ohessa ratsaille tai tartutaan fatbikeä sarvista. Rentoudutaan luontoaktiviteettien parissa tai kisataan työkavereiden kesken kesäpelien mestaruudesta. Tuotamme ohjelmaa ja yhteisaktiviteetteja yhteistyökumppaneittemme kanssa aivan golfkenttämme lähiympäristössä. Meillä on ideoita - kysy lisää!

Hyvä ruoka ja juoma kruunaa päivän. Klubimme kahvila-ravintola sijaitsee keskeisellä paikalla, viheriöiden ympäröimänä, aivan golfkentän ytimessä. Huikealla aurinkoterassilla voit nauttia talon antimista, auringosta ja rennosta tunnelmassta kerraten samalla kierroksen onnistumiset! 

kesakuva.jpg

 

 

Ota yhteyttä myyntitiimiimme:

 

Joonas Nieminen

joonas.nieminen@muuramegolf.fi

p. 0400773923

 

Myyntisihteeri Tanja Kauppinen

tanja.kauppinen@muuramegolf.fi

p. 0504318383

 

 

Lähettänyt

Jaa: