GREEN CARD

Alkeiskurssin jälkeen on aika suorittaa golfin ”ajokortti” eli niin sanottu green card. Kortin suoritettuaan voi liittyä golfseuran jäseneksi ja aloittaa golfin harrastamisen, aluksi tasoituksella 54.

Green card  oikeuttaa hankkimaan jäsenyyden golfseurasta. Seuran jäsenyys puolestaan takaa Suomen Golfliiton tasoituskortin (eBirdie), jolla voit periaatteessa pelata millä tahansa Suomen/maailman golfkentistä. Olemalla jonkin suomalaisen golfseuran jäsen, sinulla on voimassa automaattisesti myös Suomen Golfliiton vakuutus ja saat kotiisi kannettuna myös säännöllisesti ilmestyvän Golflehden.

"Golfliitto haluaa korostaa, että Green Cardin saaminen perustuu seuran hyväksymään suoritukseen, joka koostuu kirjallisesta ja kentällä suoritettavasta osiosta. Ainoastaan netin välityksellä tai harjoitusalueella tapahtuva vuorovaikutus ei täytä ohjeistuksen vähimmäisvaatimuksia. On kaikkien edun mukaista, että kentällä käydään golfseuran etukäteen nimeämän henkilön kanssa varmistamassa mahdollisimman positiivinen ja nautinnollinen startti lajiin. Ohjeistus tarjoaa lajin perehdyttämiseen ja Green Cardin suorittamiseen reilusti liikkumavaraa".

Kentällä suoritettavan pelkän pelitaitokokeen/harjoituksen (koostuen vähintään kolmestä väylästä) ilmoittautuminen suoraan PGA Pro Tommi Linnalle, 0400 917 133 tommi.linna(a)golf.fi. Hinta 40€.


 

Green Cardin suorittanut henkilö voi ladata Green Cardinsa eBirdie-sovellukseen

1. Jotta saat digitaalisen Green Cardin käyttöösi, tulee sinun ensimmäisenä ladata puhelimeesi eBirdie-sovellus. eBirdie toimii iOS- ja Android-laitteilla ja sen voi ladata AppStore-ja Google Play -sovelluskaupoista.

2. Latauksen jälkeen avaa sovellus.

3. Valitse valikosta GreenCard

4. Valitse Rekisteröidy (huom. Tässä kohtaa sinun ei tarvitse täyttää mitään tietoja, vaan klikata ainoastaan rekisteröidynappia.

5. Syötä pyydetyt tiedot. Kaikki tiedot ovat pakollisia. Kun olet syöttänyt tiedot, valitse Seuraava.

6. Syötä pyydetyt tiedot. Huomioi pakolliset tiedot; sähköposti, puhelinnumero ja postinumero. Kun olet syöttänyt tiedot, valitse Seuraava.

7. Viimeistele rekisteröinti hyväksymällä palvelun käyttöehdot. Sen jälkeen valitse Valmis. Tarkista, että olet saanut antamaasi sähköpostiin viestin otsikolla; Green Card rekisteröinti – odottaa seuran hyväksyntää / Green Card registrering väntarpå klubbens godkännande Kun myöntäjäseura on hyväksynyt Green Card suorituksesi, saat sähköpostiisi viestin otsikolla; Green Card hyväksyttty, godkänt – Onnea! Grattis! Huomioi, että tähän voi mennä muutamia päiviä. Jos et saa hyväksymisviestiä viikon sisällä, ole yhteydessä golfseuraan

 

GREEN CARDIN AKTIVOIMINEN

1. Kun olet saanut myöntäjäseurasta sähköpostin myönnetystä Green Cardista, mene eBirdie-sovellukseen ja valitse GreenCard

2. Valitse valikosta golfseura ja syötä Green Card numero, jonka olet saanut sähköpostitse. Syötä tunnus, joka on muotoa etunimen 2 alkukirjainta, sukunimen 2 alkukirjainta ja koko syntymävuotesi. Valitse tämän jälkeen Kirjaudu.

ONNEA! Nyt sinulla on digitaalinen Green Card. Viestit –kohdasta löydät viestejä Suomen Golfliitolta sekä Green Cardin myöntäneeltä seuralta. Tietoa –kohdasta löydät hyviä neuvoja pelaamisen alkutaipaleelle. Tarjoukset –kohdasta löydät yhteistyökumppaneiden tarjouksia. Säännöt –kohdasta pääset selaamaan golfin sääntöjä. Kun liityt johonkin golfseuraan jäseneksi, saat jäsennumeron, jolla pääset kirjautumaan seurajäsen –osioon. Näytön oikealla oleva Pelaa –nappi ohjaa sinut digitaaliseen tuloskorttiin (mScorecard), johon voit syöttää pelituloksesi.

Kaikille avoimen Aloittajan oppaan -digiversion löydät osoitteesta >> https://kokosuomigolfaa.fi/

Lue myös >> WHS tasoitusjärjestelmä alle 20 tasoitustulosta pelanneelle

 

Tervetuloa mukaan huikean lajin pariin!

 

TUTUSTU PALVELUIHIMME! 

Tarjolla golfopetusta, monipuoliset harjoitusalueet sekä kodikkaasta klubitalostamme löytyvät klubiravintola, pro shop sekä wc- ja pukeutumistilat miehille ja naisille. 

>> LUE LISÄÄ

 

ETSITKÖ TÄTÄ? 

Jos et löytänyt etsimääsi, niin...

>> KLIKKAA TÄSTÄ


 Kyllä, nopeasti
 Kyllä, pienen etsinnän jälkeen
 En löytänyt