McDonald's golfleirit Junioreille

McDonald's golfleirit Junioreille

 

1. Ma-Ke 14.–16.6.2021 (klo 10-14.00) TÄYNNÄ

2. Ma-Ke 26.–28.7.2021 (klo 10-14.00)

Leiri on suunnattu 6 – 18 -vuotiaille.

Vanhemman toiveesta esim. sisarukset voidaan sijoittaa samaan ryhmään.

Tervetuloa mukaan viihtymään reippaan liikunnan ja mielenkiintoisen pelin parissa McDonald's -golfkesäleirille Muurame Golfin hienolle kenttäalueelle! Leirillä pääset kokeilemaan golfia ohjatusti aidoissa olosuhteissa niin harjoitusradalla kuin ihan oikealla golfkentälläkin. Golfkesäleirille osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla välttämättä Green Cardia tai omia mailoja, vaan voit tulla tutustumaan uuteen lajiin mukavan kaveriporukan kanssa. Leirillä tutustutaan golfin salaisuuksiin sekä harjoitellaan lajitekniikoita päivittäin vaihtuvilla teemoilla.

 

Leirille mahtuu mukaan 25 junioria/leiri ilmoittautumisjärjestyksessä. Golfkesäleiri järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään kahdeksan (8) junioria. Golfkesäleiri antaa valmiudet Green Cardin suorittamiseen.

 

Leiri alkaa aamukymmeneltä lyhyellä leiri-infolla, johon myös vanhemmat/huoltajat voivat halutessaan osallistua. Leiri päättyy klubitalolle joka päivä klo 14.00. Leirin lopuksi jaetaan leiridiplomit kaikille osallistujille. Pyydämme tuomaan lapset leirille hyvissä ajoin ja samoin hakemaan leiriltä klo 14.
  

Leirille tulisi varustautua säänmukaisin asustein ja juomapullon kera. Omat mailat voi ottaa mukaan, jos sellaiset löytyvät. Aamut saattavat olla viileitä, joten muistakaa sään mukainen ja riittävän lämmin pukeutuminen!


Golfkesäleirin hinta on 85 €. Leirimaksu maksetaan caddiemasterille. Hinta sisältää opetuksen, harjoitusvälineet, päivittäisen lounaan ja välipalan sekä leirin jälkeen viikoittaiset harjoitukset joka keskiviikko illat elokuun loppuun asti (muksu- ja junnugolfryhmät)! Leiriläisen mahdollisista erityisruokavalioista ja muista huomioitavista seikoista tulee ilmoittaa ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittautuminen nettilomakkeella, linkit lomakkeille :

>> ILMOITTAUDU 1. McDonald' leirille 14.–16.6.2021 (TÄYNNÄ)

>> ILMOITTAUDU 2. McDonald' leirille 26.–28.7.2021

 

McDonald's -leiriasioissa voit olla myös tarvittaessa yhteydessä ohjaajaan:

PGA Pro Tommi Linna

Mob: 0400 917 133

E-Mail: tommi.linna@golf.fi

 

 

JUNIOREIDEN GREEN CARD –KURSSIT/Green Card-suoritukset MC DONALD'S LEIRIEN JÄLKEEN:
 
Golfkesäleiri antaa hyvät valmiudet Green Cardin suorittamiseen ja kokenut golfopettajamme PGA Pro Tommi Linna järjestääkin kaikille halukkaille leirin jatkoksi Junioreiden Green Card -kurssin keskiviikkona 23.6. klo 12.00-15.00 sekä torstaina 29.7. klo 12.00-15.00. 
 
Golftaidon ajokortti eli Green Card mahdollistaa liittymisen jonkin seuran jäseneksi ja lajin aloittamisen ihan oikealla kentällä.
 
Green Cardin suoritukseen huipentuvan jatkokurssin hinta on 39 € ja sisältää lainamailat kurssin ajaksi, pallot, ohjauksen ja välipalan sekä tietysti Green Cardin suorituksen kentällä.
 
Ilmoittaudu Junioreiden Green Card -kurssille ja kysy lisää:

PGA Pro Tommi Linna

Mob: 0400 917 133

E-Mail: tommi.linna@golf.fi

Lähettänyt

Jaa: