Naistoimikunnan tervehdys

Naistoimikunnan tervehdys

 

Hei kaikki Muurame golfin naispelaajat, 

Golfkausi on taas pitkän tauon jälkeen alkamassa eli me kaikki innokkaat golfin harrastajat pääsemme ihanan lajimme pariin!

Me naistoimikunnan naiset olemme talven aikana etäyhteyksien avulla suunnitelleet kaikenlaista toimintaa tulevaksi kaudeksi. Naisten omat tapahtumat alkavat 10.5., jolloin voit kyseisellä viikolla pelata viikkokisana etuysin. Tästä, kuten muistakin kilpailuista, saat lisätietoa Nexgolfista, ilmoittautuminen tapahtuu GolfGameBookista. Kannattaa seurata kisakalenteria ja muutenkin aktiivisesti olla kuulolla kauden 2021 tapahtumista pitkin matkaa!  Kaikki kesän suunnitellut tapahtumat pyritään toteuttamaan, mutta toki koronaohjeistuksia joudumme edelleen seuraamaan ja toivomme kaikilta niiden huomioon ottamista. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme.

Kesällä järjestetään yksilö-, pari- sekä joukkuekilpailuja. Kilpailumaksuihin kuuluu yleensä myös ruokailu tai pieni iltapala riippuen kilpailusta.  Kilpailujen jälkeen parhaat palkitaan ja epäonnisimmille voimme vain toivottaa onnea palkintojenjaon yhteydessä pidettäviin arpajaisiin. 

Toivomme kovasti, että myös jo pidempään kisoissa käyneiden naisten lisäksi saisimme uusia naisgolfareita kauden kilpailuihin mukaan. Jokainen voisi yrittää houkutella ystävänsä mukaan, vai mitä? Näin saisimme rohkaistua uusia naisia kivoihin peli-iltoihimme.  Uskomme, että tätä uutta kokemusta ei kyllä kannata sivuuttaa, sillä niin hauskaa meidän kaikkien mielestä on yhteisissä tapahtumissa menneinäkin kausina ollut. Huomioithan, että on myös mahdollista osallistua naisten peli-iltoihin ja retkelle ilman, että osallistuu varsinaiseen kilpailuun.  

Perinteinen naisten kesäretki toteutuu päiväretkenä la 15.5., jolloin suuntaamme kohti Himosgolfia. Retken hinta on vain 15 euroa ja siihen sisältyy eväspussi ja rangepoletti. Koronan takia emme järjestä yhteiskyyditystä, mutta varsin joutuisastihan sitä ajelee Muuramesta tai Jyvässeudulta Himoksen luonnonkauniille kentälle.  Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan >> https://www.muuramegolf.fi/oma-pelaaja/naiset/ajankohtaista/mgs-ladyjen-kevatretki-himosgolfiin-1552021/.

Toivomme myös uusia jäseniä Hyvää peliseuraa WhatsApp-ryhmäämme, jossa meitä tällä hetkellä on 21. Etenkin ne, jotka joskus kaipaavat harjoituskierrokselle seuraa tai vaikkapa paria parikisaan hyötyvät ryhmässä olemisesta. Eli jos ryhmään haluat liittyä niin ota vain yhteyttä joko Merjoon tai Sariin.  

Uutena asiana on, että naistoimikuntalaiset alkavat kirjoittaa naisten kilpailuista myös blogia, joten voit halutessasi seurata kisa- ja tapahtumatunnelmia kuvina ja lyhyinä kertomuksina naistoimikunnan sivuille lähiaikoina päivitettävän linkin kautta.

Myös Facebookissa näymme ryhmänä Muuramen golfseuran naiset, joten liity vaan rohkeasti ryhmään mukaan. Lisäksi Facebookista löydät Muuramen golfseuran oman golfkirppiksen, mistä voi edukkaasti ostaa ja myydä golfiin liittyviä välineitä. 

Tulevana kesänä on tarjolla ladyille suunnattua golfopetusta, jota naistoimikunta tukee. Tarjolla on teematunteja ja treeniryhmä. Lue opetuksista lisää >> https://www.muuramegolf.fi/oma-pelaaja/naiset/ajankohtaista/naisten-teematunnit-ja-valmennusryhmat/.  Suosittelemme vanhoille ja uusille naisgolfareille taitojen päivittämistä ja kehittämistä, sillä lisäoppi voi parhaimmillaan myös lisätä peli-iloa. 

Jos sinulla tulee käytännön asioista kysyttävää, voit hyvin soittaa allekirjoittaneille. Vastaamme kyllä, jos vain pystymme emmekä ole esimerkiksi golfaamassa. 

 

2021.jpg

Liitteessä Raimo Monosen muokkaama kuva naistoimikunnasta kaudella 2021. Jospa jokaiselle kolahtaisi ainakin joku noista meidän golfmotoista? 

 

Nähdään golfin merkeissä pitkin (toivottavasti aina marraskuulle kestävää) kautta 2021!

Keväiset golterveiset naistoimikunnan puolesta,

Merjo Piela naistoimikunnan pj  p. 044 343 4441 

Sari Fors ladykapteeni p. 040 578 8155

Lähettänyt

Jaa: