Teatteri-ilta naisgolfareillemme 10.11.2017

Teatteri-ilta naisgolfareillemme 10.11.2017

 

TÄTI JA MINÄ perjantaina 10.11.2017 KLO 19.00 JYVÄSKYLÄN KAUPUNGINTEATTERIn pienellä näyttämöllä

Keski-ikäinen pankkitoimihenkilö Kemp saa kirjeen tädiltään, josta hän ei ole kuullut vuosikymmeniin. Kemp uskoo olleensa huono sisarenpoika, mutta tätikin on ollut kauhea täti. Nyt täti on kuolemaisillaan ja Kemp tekee päätöksen; tädin ei tarvitse viettää viimeisiä aikojaan yksin. Kemp ei ole kuin kuka tahansa. Hän ei pohdi, kuinka lähestyä kuolevaa tai mitä voi sanoa ääneen. Hän ei myöskään kätke oman jaksamisensa rajoja. Morris Panychin kirjoittama Täti ja minä vapauttaa nauramaan sopimattomalle. Se on suorasukainen ja äkkiväärä komedia kohtaamattomuudesta, kohtaamisesta ja kohtaloista. Sen käänteet yllättävät uudestaan ja uudestaan. Se on näytelmä meille kaikille, avoimille ja etenkin pidättyväisille.

Rooleissa parastaan antavat komedian todelliset osaajat Jukka-Pekka Mikkonen ja Maritta Viitamäki. Pitkäaikaisen kollegan Jouni Salon ohjaus luo pohjan intiimille esitykselle, joka on samalla Maritta Viitamäen jäähyväisrooli Jyväskylän kaupunginteatterissa 40 vuoden ja lähes 200 roolin jälkeen.


Näytökseen on varattu 30 lippua. Voit varata lipun myös AVECILLE / YSTÄVÄLLESI

Lipun hinta 20 € 
(ryhmähinta, huom. vapaalippuja / lahjakortteja ei voi käyttää tähän varaukseen)

Sitovat varaukset 20.9.2017 mennessä tällä nettilomakkeella. Ilmoittautumisen päätyttyä saat laskun NexGolfiin (maksu ainoastaan laskulla). HUOM! Jos varaat kaksi lippua, teethän kaksi ilmoittautumista.

5.10.2017 alkaen lipun voi noutaa Muurame Golfin toimistolta tai vaihtoehtoisesti jaan lipun puoli tuntia ennen näytöstä Jyväskylän kaupunginteatterin lipunmyynnin luona, sen mukaan mitä olet ilmoittanut ilmoittautumisen yhteydessä.

Tervetuloa mukaan viettämään hauskaa teatteri-iltaa!

Naistoimikunnan puolesta,
Maarit Martikainen (lisätietoja, kysymyksiä amaa.martikainen (a) gmail.com)

 

Lähettänyt

Jaa: