MGS – HaKG seniorien ystävyysottelu Hartolassa 12.6.2017

MGS – HaKG seniorien ystävyysottelu Hartolassa 12.6.2017

 

Maanantaina 12.6. klo 9.30 MGS:n seniorit olivat sovitun mukaisesti Hartolan golfklubilla, jossa oli Hartolan seniorien vuoro olla isäntinä ja emäntinä vuosittaiselle ystävyysottelulle. Kymmenen urhoollista, jotka oli valittu viimeisimpien näyttöjen perusteella (lähinnä sijoitus Talousseura Senior Cupissa, kahden osakilpailun jälkeen) tapasivat emännät ja isännät aamukahvien merkeissä ja rupateltiin yhdessä alkukesän kuulumisia. Antti Vepsäläinen toivotteli meidät tervetulleeksi ja jakoi kortit sekä kertoi päivän kulun sekä kilpailun pelimuodon ja muuta olennaista tulevasta ottelusta. Kentälle tiiattiin alkaen klo 10.00 ja toimitusjohtaja Tera Heinonen (joka kävi meitä tervehtimässä ennen kentälle lähtöä) kertoili että kello yhden maissa saattaisi sade alkaa, näin sadekartat olivat näyttäneet.  Muutamien putti- ja chippilyöntien jälkeen iloinen joukko starttasi kisaan (meiltä kuusi miestä ja neljä naista, edellisiltana oli yksi uroista sairastunut, joten hänen tilalleen saimme lennosta yhden urhean naisen). Sää oli kuten luvattu, pientä vihmontaa oli ilmassa, mutta sade taisi lopulta alkaa vasta yhden jälkeen ja silloinkin satoi vain vihmomalla, ei juurikaan haitannut pelaamista. Ja kenttä... se oli aivan upeassa kunnossa, väylillä vain jonkin verran paljaita paikkoja ja muutoin hyvällä ruoholla. Mutta griinit olivat käsittämättömän hyvässä kunnossa, ei voinut kuin ihailla ja yrittää sopeutua tilanteeseen, että sai ihan oikeasti putata, pallot menivät juuri sinne minne ne putattiin, ei hyppyjä ja pomppuja! Loistavaa työtä oli kentänhoitotiimi tehnyt, kuulemma syystyöt olivat kaiken hyvän taustalla.

Kenttä veti hyvin ja pelit sujuivat mukavasti. Uskon, että kaikki nauttivat pelistä, vaikka joillakin bunkkerit tulivat peliin useammankin kerran ja hiekka oli märkää, veteenkin saattoi ehkä joku jollakin väylällä eksyä. Mutta kaikki nauttivat paremmasta säästä kuin oli pelätty ja perille päästiin klubitalolle. Maukas keittolounas nautittiin yhdessä ja sitten päästiin pääasiaan eli palkintojenjakoon. Viime vuonna kun pelasimme Muuramessa kiertopalkinto jäi meille ja nyt se palasi Hartolaan: hävisimme niukasti, eli kun kahdeksan parhaan tulokset per joukkue laskettiin yhteen tulos oli 161-158! Nyyh, harmittavan lähelle päästiin, mutta tästä taas noustaan. Ensi vuonna on taas revanssin paikka Muuramessa!

Muurame palkitsi rakkaista ”vihollisista” Maire Pietilän parhaana naisena (35 p.) sekä Teuvo Salennon miehistä (37 p.) ja Hartola ojensi meidän parhaillemme (ja tietysti koko joukkueelle) pallopalkinnot. Muuramen joukkueen parhaat olivat koko kilpailun parhaalla pistemäärällä Jari Ruippo (39 p.) sekä Liisa Lukkaroinen (37 p.). Onnittelut kaikille, sekä voittajille että toiseksi tulleille, hopea ei ole ollenkaan häpeä!

Kotimatka ajettiin kovassa sateessa ja oltiin kiitollisia, että saimme niin hyvän sään Hartolassa ja sade pysytteli aika lailla taka-alalla. Kilpailut jatkuvat tiistaina Talousseura Openin merkeissä Muuramessa… ja säätiedotus lupaili aika kovaa sadetta. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta…

Saimme hyvää palvelua iloisella ilmeellä Hartolassa ja hyvin todennäköisesti vierailemme uudelleen Hartolassa ja isäntämme lupailivat tulevansa myös Muurameen pelailemaan.

KIITOS ja aurinkoisia pelikelejä kaikille  …ja jos sattuu satamaan kaivetaan sadekamppeet esille, emmehän ole sokerista!

Tarinan kirjasi Erja

 

Lähettänyt

Jaa: