Senioreiden kevättervehdys

Senioreiden kevättervehdys

Kevättervehdys Muuramen Golfseuran senioreille kaudelle 2021

Aamuisin kun avaa ikkunan lintujen laulut soivat, ilma on raikas ja vain siellä täällä näkyy maassa lunta pälvinä. Ennen huhtikuun puoltaväliä aurinko ja lempeät tuulet antoivat lupauksia aikaisesta keväästä, mutta viime päivät toivat Suomenmaahan takatalven, tänne Keski-Suomeen myös sateet, tuulet ja ajoittain jopa räntää ja rakeita. Kesän tulo on hiukan lykkääntynyt, mutta emme anna sen lannistaa meitä, sillä lumet ovat pian sulaneet ja kauden aloituksesta on toivoa ilmassa. Jos olette lukeneet Muuramegolfin tiedotteita, niin tiedätte, että toiveena olisi päästä jo vapuksi kentälle. Tätä me kaikki toivomme ja innolla odotamme, sillä talvi on ollut pitkä ja kaikki ovat intoa täynnä: koronanyrkki on iskenyt kovaa ja armottomasti, viime ja tänä vuonna, vaikka viime aikoina pientä toivonkipinää tulevista helpotuksista olemmekin saaneet.

Kun kausi pyörähtää käyntiin jatkuvat Suomen hallituksen ja THL:n koronarajoitukset ja kokoontumisiin liittyvät rajoitukset, joista Muuramegolf tiedottaa aina ajantasaisesti. Seuraamme tilannetta ja toimimme ohjeistusten mukaan, mutta kentälle pääsemme pelaamaan pienissä ryhmissä ja kukin oman kuplansa (tai koplansa!) sisällä. Kun kenttä aukeaa toivotaan jäsenistöltä kärsivällisyyttä ajanvarauksissa. sillä ruuhkaa tulee varmasti olemaan, kun kaikki haluavat palavasti lyömään palloa peliin: hiljaa hyvää tulee, kaikki me pääsemme joku päivä tälläkin pelikaudella mailaa heiluttamaan. Seuratkaa tarkasti tiedotteita kotisivuillamme ja Facebookissa, sillä tällä viikolla toimisto on arkipäivinä jo auki, samoin avataan kahvila 26.4. Käsidesit ja etäisyydet käytössä, tervemenoa haistelemaan ilmapiiriä! Ja range on totakai ollut jo hetken aikaa käytössä ja Trackman on yhä käytössä.

Kilpailukalenteria kannattaa seurata tarkasti, sillä siellä on ajantasaista tietoa sekä eri tapahtumista että kilpailuista. Nexgolf on tietolähteemme monessa ja sieltä löytyy tietoa myös tapahtumista, joita on lähikentillä.  Monilla senioreilla kesän kalenterit ovat tarkassa syynissä, kun tarjontaa on useilla kentillä. Tutkaillaan ja käydään pelaamassa myös muilla Keski-Suomen kentillä, tällä tavoin hyödymme kaikki näistä upeista kentistä. Yhteistyömme monen kentän kanssa jatkuu, joten hintatarjouksia osakkaille ja jäsenistölle löytyy (mm. Peurunkagolf, JG, HaKG, Revontuligolf, Himos jne.).

Senioritoimikuntamme on kokoonpanoltaan melkein sama kuin viime vuonna, mukaan uutena on tullut Erkki Jaala ja muusta kokoonpanosta tulossa kuva/yhteistiedot pukuhuoneisiin, mutta työ on vasta vaiheessa, joten viimeistään toukokuulla tällaisen kuvan pitäisi löytyä pukuhuoneista/kotisivuiltamme seniorien linkistä. Toimikunnan vetäjänä jatkaa Paavo Luukkonen ja tiedottajana tämän jutun tehnyt Erja Mononen.

Talousseura Senior Cup pyörähtää myös käyntiin, josta löytyvät säännöt, osakilpailupäivät /pelimuodot/pisteytys vanhaan tapaan seniorien tiedotteissa Muuramegolfin nettisivuilta.  Tulkaa joukolla mukaan pelaamaan, viime vuonnakin oli eri osakilpailuissa yhteensä mukana yli 100 senioria! Cupin avauskisa pelataan 12.5. alkaen klo 9:00, merkatkaahan se kalentereihinne jo nyt. TERVETULOA mukaan!

 info >>  Kauden 2021 Jyvaskylän Talousseura Senior Cupista 

Koko kauden tapahtumista ja kilpailuista tiedotamme Muuramegolfin kotisivuilla ja Paavo sekä allekirjoittanut ovat yhteyshenkilöitä, jos tulee kauden aikana jotain kysyttävää tai haluatte antaa palautetta.

Terveyttä, aurinkoa ja mukavia golfkierroksia kaikille senioreille tulevalle kaudelle 2021!  

Terveisin,

Senioritoimikunta/ErjaMononen

Yhteystiedot: Paavo Luukkonen p. 0400- 642 844

Erja Mononen p. 041-436 7426

Lähettänyt

Jaa: