Suvitiedote senioreille kesä-heinäkuun 2021 tapahtumista

Suvitiedote senioreille kesä-heinäkuun 2021 tapahtumista

” Oi, katsokaa miten lainehet niin kauniisti rantoja kaulaa! Oi, kuunnelkaa, miten lintuset niin kauniisti lehdossa laulaa! Oi, ootteko nähnehet illan kuun ja kuullehet kuisketta metsän puun, min ylitse valkeat hattarat suvitaivaalla vaeltavat.”

Tästa kaikesta, lempeistä tuulista, linnunlaulusta, metsän kuiskeesta ja pumpulipilvistä olemme päässeet nauttimaan viime päivinä, kuten Eino Leino aikojaan runoili Suomen luonnosta. Vettäkin on kentällä paikka paikoin, vaikkei ihan laineiksi asti, mutta elementtinä: sinne pallomme sujahtavat aika usein iloisesti loiskahtaen. Sehän ei aina niin ilahduta, mutta siitäkin pettymyksestä pääsee yli…ja pallot eivät maailmasta lopu! Kesä on päässyt hyvin vauhtiin ja kentällä riittää tapahtumia, kisailuja ja kursseja, kuten myös muilla Keski-Suomen kentillä. Tässäpä vihjeitä mihin kaikkeen voi osallistua kaudella 2021:

SENIOREIDEN TUETUT KURSSIT

  • Promme Tommi Linna vetää kesällä seitsemän eri teemakurssia, jotka on suunnattu senioreille. Kurssipäivät ovat 8.6., 21.6., 28.6., 5.7., 14.7., 10.8. ja 25.8. Löydät kurssit Nexgolfin kilpailukalenterista ja voit ilmoittautua mukaan niin monelle kuin haluat, mutta ole nopea, kurssit täyttyvät pian! Senioritoimikunta tukee näitä teemakursseja maksamalla puolet osallistumismaksusta eli 10 euroa, sinä maksat vain kympin, jokaiselle kurssille otetaan vain kuusi osallistujaa. Naiset voivat hakeutua myös naistoimikunnan tukemille kursseille, joita myös vetää Tommi, ks. kilpailukalenteri.

TALOUSSEURA SENIOR CUP

  • Kymmenestä osakilpailusta on jo kolme pelattu ja vielä on mahdollisuuksia vaikka oman ikäsarjan voittoon, kun seitsemän osakisaa on jäljellä. Joten ei kannata lannistua, jos alku on ollut kankeaa! Ilmoittaudu mukaan ja kun olet käynyt parantamassa peliäsi Tommin johdolla, saat lyöntiin uutta puhtia. Seuraava osakisa 23.6. pelataan lyöntipelinä. Talousseuran ranking löytyy kotisivuilta seniorien linkistä.

RYDER CUP

  • Senioreiden oma, jo vuosia pyörinyt neljän seuran Ryder Cup alkaa taas 14.6. Jyväs-Golfissa scramble-kisalla. Pelataan paripelejä, ensimmäisenä JG:ssä scramble, 19.7. Revontulessa greensome, 2.8. Laukaassa Best Ball ja viimeisenä 30.8. scratch- kisa Muuramessa. Tarkoituksena on tutustua muiden seurojen senioreihin ja erilaisiin kilpailumuotoihin leppoisasti kisaillen. Vastuuhenkilö Seppo Saarinen, joka värvää monia eri pelaajia kisaamaan, viime vuonna muistaakseni 23 eri pelaajaa mukana tällä hauskalla ”kiertueella”. Jos haluat tietää tarkemmin voit kysyä Sepolta tietoja p. 050-571 3743. 

KESKI-SUOMEN KIERROS 

Perinteinen viiden seuran mittelö KS Kierros pelataan heinäkuussa 12.-16.7. Ma Laukaa, ti Revontuli, ke Muurame, to Himos ja päätöspäivä 16.7. Jyväs-Golfissa. Lähde mukaan, ilmoittautumiset Laukaan Peurunka Golfin caddiemasterille sähköpostitse caddiemaster@lpg.fi tai p. 0600390555. Kilpailukutsu myös Muuramen pelipäivän kohdalla kilpailukalenterissa, joten käväisepä lukemassa sieltä tarkempia tietoja kisasta. Jos ilmoittaudut 27.6. mennessä kisa maksaa vain 150€, sen jälkeen 180 €!

 

REIKÄPELIMESTARUUSKISAT

Tälle kaudelle pyörähtävät käyntiin myöls reikäpelimestikset, jotka käydään ajanjaksolla 7.6. – 6.10. Osallistujia on sarjoissa miehet ja naiset (yleinen sarja) sekä miehet ja naiset (seniorit). Voit seurata pelitilannetta kaavioista, jotka ovat näkyvillä kilpailukalenterissa (mgs.nexgolf.fi).

SGS:N ALUETOUR

Senioriliiton järjestämän Aluetourin kilpailut pelataan Keski-Suomen Lohkossa (lohko VI)seuraavasti: Laukaan Peurunkagolf 1.6. (joka siis jo pelattu), 13.7. Karelia Golf, 3.8. Tahko Golf Lake & Forest ja finaali 4.9. Uudenkaupungin Golf. Koordinaattori Raimo Tuimala (JG) p. 040 515 0313. Kaikista SGS:N kesän kilpailuista ja Toureista (joilla on myös MGS:N senioreita) on kattavat tiedot aikatauluineen os. https://suomengolfseniorit.fi.

” Kesä oli saapumassa maailmaan. Sen kaikki puut ja lehdet olivat kirkkaita, ihania, vihreitä. Koko maailma oli vihreä. Sitten sammakot hyppelivät lumpeenlehdistä lumpeelle ja lumpeelle. Lumpeenlehdetkin tanssivat.”

-   Pihla 6 v. –

 

Vihreää kesää ja lempeitä kierroksia, itselle ja muille! 

Senioritoimikunta/ Erja M, p. 041-436 7426, emononen96@gmail.com

 

 

Lähettänyt

Jaa: