MAAKUNNAN MESTARUUS/Seuraottelu JG – LPG – MGS – ReG 29.8.2016

Sunnuntaina 29.8. pelattiin Laukaassa (LPG) jo perinteiseksi luettava seniorien Maakunnan Mestaruus- kilpailu (18 r/lp) sekä neljän seuran kilpailu, joka ratkottiin pistebogey-muotoisena. Samalla LPG pelasi myös oman seniorien cupin osakilpailunsa, joten paljon oli kisoja ja jännitystä ilmassa. Kenttä oli hiottu huippukuntoon, joka tarkoitti sitä, että griinit olivat todella nopeat! LPG:ssä pelattiin menneenä viikonloppuna seniorien mestaruuskisat, joten he olivat jo varmaan tottuneet nopeisiin griineihin, mutta muille seuroille griinit taisivat aiheuttaa jonkin verran päänvaivaa ja varmoista birkuistakin tuli monesti tulokseksi bogey. Pelasimme loistavassa syyskesän säässä ja nautimme mukavasta seurasta ja kisan jälkeen maistuivat mainiot salaatit ja lihakeitto hyvässä ja leppoisassa seurassa.

Muuramegolfin väki kunnostautui lyöntipelikisassa siten, että miesten 55 v- sarjan voiton nappasi Keijo Lehtokorpi ja naisten 60 v. voiton vei Erja Mononen eli allekirjoittanut sekä naisten 65 v- voiton korjasi kotiin Kaarina Salonen. Pistebogey- sarjassa kolme ensimmäistä sijaa menivät Laukaaseen ja paras muuramelainen oli Matti Koppeli neljännellä sijallaan. Joukkueiden ensimmäinen sija meni odotetusti Laukaalle, Muurame sijoittui toiseksi ja JG kolmanneksi. Revontulesta oli mukana vain neljä pelaajaa, joten he eivät voineet osallistua joukkuekisaan lainkaan, valitettavasti.

Paavo piti pienen puheenvuoron palkintojenjaossa ja ehdotti, että ensi vuonna (kun Maakunnan Mestaruudet ja seurojen väliset ratkotaan Muuramessa),  kisa järjestettäisiin jo touko-kesäkuulla, sillä syksy on usein niin täynnä erilaisia kisoja, että pelijoukkueita on vaikea saada kasaan. Ehdotusta kannatettiin lämpimästi. joten kaikille jo tiedoksi, että kannattaa jo talvella hioa lyöntiään, että on sitten iskukunnossa jo kevätkesällä.

Kuulaita syyskuun kelejä ja mukavia pelejä kaikille senioreille!