24h Nettiajanvaraus vieraspelaajille

teetime.jpg

Vieraspelaajien nettiajanvaraus löytyy osoitteesta >> https://golfpiste.com/teetime/ajanvaraus/0064/1/muurame-golf/muurame-golf/

Kirjautuminen tapahtuu oman seuran NexGolf –tunnuksilla, joten sinun ei tarvitse luoda uusia tunnuksia. Nettiajanvarauksesta ei synny pelaajalle lisäkustannuksia.

Nettiajanvarauksen kautta on mahdollisuus varata aikoja 5 päivää eteenpäin (kuluva päivä laskettu mukaan) ja maksimi 2 yhtäaikaista voimassaolevaa varausta. Peliryhmän maksimitasoitus on 120.

>> Ohjeet ilmaiskorttien haltijoille

 


Ajanvaraukset puhelimitse (klubin aukioloaikoina)

Puhelin 040 548 6262  

Helpoin ja nopein tapa varata aikoja caddiemasterilta, on ilmoittaa puhelimessa JÄSEN-/ASIAKASNUMERO sekä seura. Voit selata aikoja TÄSTÄ,

Aikoja voi varata 5 päivää eteenpäin (kuluva päivä laskettuna mukaan). Poikkeuksena ryhmävaraukset (minimi 10 henkilöä). Peliryhmän maksimitasoitus on 120.

HUOM! Mikäli haluat pelata vain 9 reikää, ilmoitathan tästä ystävällisesti jo varauksenteon yhteydessä. Kiitos!

 


Golfauton / sähkökärryn varaaminen

Golfauto tai sähkökärry kannattaa aina varata etukäteen, jos sellaista tarvitset. Varaukset ainoastaan puhelimitse 040 548 6262, klubin aukioloaikojen puitteissa. Kenttämestari voi kieltää golfauton käytön kentän ollessa liian märkä (puutteellinen huoltotieverkosto ja jyrkät mäet). Vuokrattavissa klubilta. Kenttämestari voi tarvittaessa kieltää golfauton käytön kentänhoidollisista syistä (mm. runsaiden sateiden jälkeen). Golfautojen vuokraus päättyy 5 tuntia ennen klubin sulkeutumisaikaa (2,5 tuntia, jos kyseessä 9 reiän kierros). Golfautojen käytössä tulee noudattaa golfautosta löytyviä ohjeita mm. ajoreittien suhteen.

 


Varauksen peruminen

Noudatattehan huomaavaisuutta toisia pelaajia kohtaan eli muistattehan perua varauksenne ajoissa, mikäli ette pääsekään pelaamaan. Mahdolliset perumiset tulee tehdä viimeistään 2 tuntia ennen peliaikaa, jotta muilla pelaajilla on mahdollisuus vielä ehtiä tyhjäksi jääneille paikoille.

No show – tapauksiin tullaan puuttumaan. Muistattehan siis AINA perua varauksenne, mikäli ette pääse jostain syystä tulemaan. Kirjaamme No Show-tapaukset ja viime hetken perumiset ylös. Tulemme tarvittaessa laskuttamaan heiltä Green Fee -hinnan.

 

 

 

TUTUSTU PALVELUIHIMME! 

Tarjolla golfopetusta, monipuoliset harjoitusalueet sekä kodikkaasta klubitalostamme löytyvät klubiravintola, pro shop sekä wc- ja pukeutumistilat miehille ja naisille. 

>> LUE LISÄÄ

 

ETSITKÖ TÄTÄ? 

Jos et löytänyt etsimääsi, niin...

>> KLIKKAA TÄSTÄ


 Kyllä, nopeasti
 Kyllä, pienen etsinnän jälkeen
 En löytänyt