VUOKRAPELIOIKEUS 2022

Pelioikeus sisältää rajoittamattoman henkilökohtaisen pelioikeuden yhdeksi kaudeksi kerrallaan. Pelioikeuden vuokraaja saa nettiajanvaraustunnukset. Mahdollisuus varata aikoja 5 päivää eteenpäin (kuluva päivä laskettu mukaan) ja maksimi 2 yhtäaikaista voimassaolevaa varausta.

HUOM! Osakkeenomistajan edut säilyvät osakkeenomistajalla, kyse on siis ainoastaan pelioikeuden vuokrauksesta.

Pelioikeuden haltijalla lisäetuina mm. SGK etukortti -mahdollisuus sekä edulliset vaihtopäivät Jyväs-Golfissa ja Himos-Golfissa. 

Aikuisten, kauden 2022 vuokrapelioikeudet tulevat myyntiin verkkokauppaamme helmi-maaliskuussa 2022, eli heti kun saamme osakkailta niitä välitykseemme. Seuraattehan siis ilmoitteluamme. Pelioikeuksia riittää hyvin todennäköisesti kaikille hyvissä ajoin pelioikeuden lunastaville sillä kysytyt Muurame Golfin pelioikeudet ovat edelliskausina loppuneet kesken vasta kentän avaamisajankohtana tai pian sen jälkeen. Tasapuolisuuden nimissä emme ota vastaan ennakkovarauksia.

Max. 18 vuotiaan MGS juniorjäsenen kauden 2022 pelioikeuden voi lunastaa jo verkkokaupastamme .  


 Vuokrapelioikeus 2022                  MGS jäsen     Vieraspelaaja

 

Aikuinen                                             650€              690€ 

Opiskelija (päätoiminen)                   455€              590€

Juniori 19-21v. (s.2001-2003)             290€              490€                                          

Juniori max. 18v. (s.2004 tai myöh.)   50€                250€

 

Hinnat sis. alv 10%) 


  • Opiskelijoiden pelioikeuksista on poistettu ikärajoitus. Edellytys opiskelijapelioikeudelle on päätoiminen opiskelijastatus ja voimassa oleva sekä maksettu MGS:n jäsenyys.  Lisäksi max. 18 vuotiaalle MGS:n jäsenelle junioripelioikeus maksaa kaudelle 2022 vain 50€! 
  • Juniori- tai opiskelijapelioikeuden voi ostaa MGS ry:n jäsenelle myös erikseen, ilman että vanhemmilla on osaketta tai pelioikeutta.  
  • Etkö ole vielä MGS:n jäsen, mutta haluiasit jäseneksi ja edullisemman pelioikeusmaksun? Täytä ja lähetä netin kautta Muuramen Golfseura ry:n JÄSENHAKEMUSLOMAKE. Käsittelemme jäsenhakemuksesi 1-3 arkipäivän kuluessa. Vahvistamme jäsenyytesi sähköpostitse jäsenlaskun kera ja maksettuasi jäsenlaskun olet oikeutettu tilaamaan jäsenhintaisen pelioikeuden.
  • Muuramen Golfseura ry:n jäsen, huolehdithan että kauden 2021 jäsenmaksusi on kunnossa käyttäessäsi edulisempaa jäsenhintaa.

Osta pelioikeus vaivattomasti verkkokaupasta kun maksat vuokrapelioikeuden heti omassa verkkopankissa, luottokortilla tai haluat laskun / osamaksun*

*Collector laskulla saat verkkokauppaostoksellesi halutessasi korotonta maksuaikaa ostopäivää seuraavan kalenterikuukauden viimeiseen päivään asti. Voi valita myös osamaksun haluamaksesi ajaksi, jopa 36 kuukaudeksi. 

Verkkokaupan kautta tehdyn ja maksetun tilauksen voimme kirjata käyttäjälleen heti eikä muita toimenpiteitä tarvita. 


Jos haluat maksaa pelioikeusmaksusi osin tai kokonaan liikuntarahalla, lahjakortilla tai edellisten yhdistelmällä, tee pelioikeustilaus nettiomakkeella. Mahdollisen loppuerotuksen laskutamme NexGolfiisi.

>> PELIOIKEUSTILAUS LIIKUNTARAHAMAKSULLA / TILAUSLOMAKE 

(Lomake avataan helmi-maaliskuussa 2022)


 

Pelioikeuksia on tilattavissa sama määrä tilauslomakkeen kuin verkkokaupankin kautta ja pelioikeudet kirjataan tilaajille tilausjärjestyksessä. Käsittelemme verkkokaupan ja nettilomakkeen tilaukset (kaikkiaan n. 250 tilausta) ja maksutapahtumat yksitellen. Tilauksien käsittely vie aikaa. Ajoissa (helmi-maaliskuu) tehtyjen tilauksien ja maksujen osalta pelioikeuden siirrot hoidetaan hyvissä ajoin ennen kauden alkua kuntoon.

Ajoissa (helmi-maaliskuu) tehtyjen tilauksien ja maksujen osalta pelioikeuden siirrot hoidetaan hyvissä ajoin ennen kauden alkua kuntoon. Lähempänä kentän avausajankohtaa tehdyn tilauksen osalta tulee varautua ruuhkaan ja viiveeseen pelioikeuden maksun ja siirron osalta

Muurame Golfin toimisto ja klubi on suljettu alkukevään ajan remontin vuoksi. Klubilla asioimisen sijaan tullaan asiointi hoitamaan etänä.

 

INFO TILAUSLOMAKKEEN TÄYTTÄJÄLLE (pelioikeustilaukset joiden maksutapana on liikuntarahamaksu)

Emme voi taata, että pelioikeuksia riittää tilauslomakkeen kautta kaikille. Pelioikeuksia saamme välitykseemme osakkailta rajallisen määrän ja osakkailla on myös oikeus vetää välitykseen ilmoittamansa pelioikeus pois myynnistämme, ennen kuin olemme kirjanneet sen uudelle käyttäjälle. Pelioikeudet saattavat loppua täten kesken. Mikäli emme voi toimittaa tilauslomakkeella tilaamaasi pelioikeutta saatavuusongelman vuoksi, jää tilauksesi odottamaan mahdollisesti myöhemmin vapautuvaa pelioikeutta. 

Tilausruuhkan välttämiseksi ja asioinnin nopeuttamiseksi, tarkista ennen tilauslomakkeen täyttöä käytössäsi olevan liikuntaedun laatu ja määrä. Etänä tehtävien mobiili- ja sovellusmaksujen osalta tarkista käytössä oleva saldosi kirjautumalla liikuntaetusi tarjoajan sähköiseen palveluun. Mikäli et ole käyttänyt aiemmin liikuntaetusi tarjoajan sovellusta tai internet sivustoa, tee tarvittavat toimenpiteen palvelun sujuvan käytön mahdollistamiseksi ja ole tarvittaessa yhteydessä työnantajaasi saadaksesi tarvitsemasi kirjautumistiedot sähköiseen palveluun.

Tilauslomakkeita, joista puuttuu oleellisia tietoja emme voi käsitellä, täytäthän lomakkeen huolellisesti ja yksityiskohtaisesti. Teemme veloitukset antamiesi maksutietojen perusteella ja vastaat tilaajana itse lomakkeella syöttämiesi maksutietojesi oikeellisuudesta. Etäveloituksen ajankohdasta ja tavasta sovitaan aina tilaajan kanssa henkilökohtaisesti erikseen. Olemme puhelimitse tai sähköpostitse yhteydessä, kun tilauksesi on vuorollaan käsittelyssä ja liikuntarahamaksusi on ajankohtainen. Pyrimme tekemään veloitukset/hoitamaan maksut kuntoon mahdollisimman nopeasti mutta vähintään kuukauden sisällä tilauksestasi, joten odotathan kaikessa rauhassa yhteydenottoamme ja tilauksesi käsittelyvuoroa. Pelioikeus voidaan siirtää tilaajalle vasta kun liikuntarahamaksut hoidettu, joten teethän tilauksesi ajoissa ennen ensimmäistä peliaikaa. 

 

Tervetuloa pelioikeusostoksille!

 

 

TUTUSTU PALVELUIHIMME! 

Tarjolla golfopetusta, monipuoliset harjoitusalueet sekä kodikkaasta klubitalostamme löytyvät klubiravintola, pro shop sekä wc- ja pukeutumistilat miehille ja naisille. 

>> LUE LISÄÄ

 

ETSITKÖ TÄTÄ? 

Jos et löytänyt etsimääsi, niin...

>> KLIKKAA TÄSTÄ


 Kyllä, nopeasti
 Kyllä, pienen etsinnän jälkeen
 En löytänyt