Tervetuloa golfklubillemme!

Muurame Golf on tunnettu iloisesta ja rennosta ilmapiiristään sekä tuoreesta ajattelutavastaan. Kodikkaasta klubirakennuksesta löytyvät klubiravintola, pro shop ja sosiaalitilat. Klubin suurelta terassilta aukeaa näkymä suoraan ykkösväylälle. Klubirakennuksen läheisyydestä löytyvät myös lähipelialueet sekä monipuolinen ruohorange.

Klubille ja harjoitusalueille ovat lämpimästi tervetulleita kaikki golfista kiinnostuneet henkilöt tutustumaan lajiin ja nauttimaan klubiravintolan antimista. Tule sellaisena kuin olet.

Tervetuloa viihtymään!


GOLFAUTOT JA SÄHKÖKÄRRYT

Golfauto tai sähkökärry kannattaa aina varata etukäteen, jos sellaista tarvitset. Varaukset ainoastaan puhelimitse  040 548 6262, klubin aukioloaikojen puitteissa. Kenttämestari voi kieltää golfauton käytön kentän ollessa liian märkä (puutteellinen huoltotieverkosto ja jyrkät mäet). Vuokrattavissa klubilta. Kenttämestari voi tarvittaessa kieltää golfauton käytön kentänhoidollisista syistä (mm. runsaiden sateiden jälkeen). Mikäli klubi menee kiinni pelaajan ollessa kierroksella, sovi auton palauttamisesta yhdessä caddiemasterin kanssa. Golfautojen käytössä tulee noudattaa golfautosta löytyviä ohjeita mm. ajoreittien suhteen.

>> HINNASTO

 


GOLFOPETUS

Golfopetuksesta Muuramessa vastaavat Asmo Hakanen ja Jarno Mononen. Tarjontaa aina alkeisopetuksesta kilpapelaajiin, niin ryhmä- kuin yksityisopetusten muodossa. Huono sää ei ole este golfopetukselle, sillä Muuramen rangelta löytyy täysin katettu opetustila, joka takaa myös yksityisyyden. Asmo ja Jarno järjestävät opetusta myös talvikaudella Hutungin golfharjoittelutilassa.

>> LUE LISÄÄ

 


HARJOITUSALUEET

Klubin ja parkkipaikan välittömästä läheisyydestä löytyy Keski-Suomen suurin ruohorange ja monipuoliset lähipelialueet. Keväisin ja syksyisin lyödään matoilta. Mattoja löytyy myös katoksesta, joten huono sää ei ole este harjoittelulle. Rangelle ja puttiviheriölle ovat tervetulleita kaikki kokeilemaan itsenäisesti lajia, mailoja voi vuokrata klubirakennuksesta.

>> LUE LISÄÄ

 


KLUBIRAVINTOLA

Klubiravintolamme on pieni, mutta sitäkin kodikkaampi. Klubiravintola on avoinna golfkauden ajan toukokuusta lokakuulle. Tarjolla pääasiassa vitriinituotteita, niin suolaista kuin makeaa. Nälän karkottajiakin vitriinistä löytyy. Kesäkaudella tarjolla myös päivittäinen kotiruokalounas sekä ruoka-annoksia tilauksesta. Klubiravintolassa anniskeluoikeudet. Lämmintä sisätilaa hyvin rajoitetusti, katettua terassitilaa sitäkin enemmän.

>> LUE LISÄÄ

 


PRO SHOP

Pro Shopistamme löytyy pieni, mutta kattava valikoima golftarvikkeita ja – varusteita. Mailoja meillä ei ole varsinaisesti myynnissä, muutamia Titleistin mailoja lukuunottamatta. Jälleenmyynnissä seuraavia merkkejä: FootJoy, Ian Poulter, Peak Performance, Srixon, Titleist. Aletorilta teet edullisia löytöjä.

>> LUE LISÄÄ

 


SOSIAALITILAT

Klubirakennustamme löytyvät keväällä 2017 remontoidut wc-, suihku- ja pukuhuonetilat miehille ja naisille. Miesten pukuhuoneen yhteydessä myös pieni sauna. Sosiaalitilat asiakkaiden käytössä klubin aukioloaikojen mukaisesti.

>> LUE LISÄÄ

 


YRITYSTAPAHTUMAT

Tarjoamme parhaan mahdollisen golfpalvelun myös yritysasiakkaille, oli kyse sitten kesän peleistä, golfmatkasta tai tyhy-päivästä. Järjestä asiakkaillesi tai henkilökunnallesi vuoden hauskin golfkierros ja pyydä tarjous!

>> LUE LISÄÄ

 


LÄHIMMÄT PALVELUT

Huoltoasema 3,8 km (Shell Muurame, Muuramentie 69)
Otto-automaatti 3,8 km (Muuramen kauppakeskus, Setäläntie 2)
Apteekki 3,8 km (Muuramen kauppakeskus, Setäläntie 2)
Kauppa 3,8 km (K-Supermarket, Muuramen kauppakeskus, Setäläntie 2)


>> PALAUTELOMAKE

 

 

TUTUSTU PALVELUIHIMME! 

Tarjolla golfopetusta, monipuoliset harjoitusalueet sekä kodikkaasta klubitalostamme löytyvät klubiravintola, pro shop sekä wc- ja pukeutumistilat miehille ja naisille. 

>> LUE LISÄÄ

 

ETSITKÖ TÄTÄ? 

Jos et löytänyt etsimääsi, niin...

>> KLIKKAA TÄSTÄ


 Kyllä, nopeasti
 Kyllä, pienen etsinnän jälkeen
 En löytänyt