24h NexGolf –ajanvaraus omille pelaajille

MGS ry:n jäsenten, Muurame Golfin osakkaiden ja vuokrapelioikeudella pelaavien nettiajanvaraus löytyy osoitteesta >> mgs.nexgolf.fi

Kirjautuminen omalla jäsen- tai asiakasnumerolla. Jos et muista salasanaasi, voit tilata uuden TÄÄLTÄ

Osakkeenomistajat voivat varata aikoja 7 päivää eteenpäin ja muut 5 päivää eteenpäin (kuluva päivä laskettuna mukaan). Osakkailla voi olla yhtä aikaa voimassa neljä varausta, pelioikeuden haltijoilla kolme varausta ja muilla kaksi. Peliryhmän maksimitasoitus on 120.

>> Ajanvarauksen selitteet (pelaajan uusi käyttöliittymä)

>> Ohjevideo (pelaajan uusi käyttöliittymä)

 


Ajanvaraukset puhelimitse (klubin aukioloaikoina)

Puhelin (040) 548 6262  

Helpoin ja nopein tapa varata aikoja caddiemasterilta, on ilmoittaa puhelimessa JÄSEN-/ASIAKASNUMERO sekä seura (myös vieraspelaajat). 

Osakkeenomistajat voivat varata aikoja 7 päivää eteenpäin ja muut 5 päivää eteenpäin (kuluva päivä laskettuna mukaan). Poikkeuksena ryhmävaraukset (minimi 10 henkilöä). Osakkailla voi olla yhtä aikaa voimassa neljä varausta, pelioikeuden haltijoilla kolme ja muilla kaksi. Peliryhmän maksimitasoitus on 120.

 


Golfauton / sähkökärryn varaaminen

Golfauto tai sähkökärry kannattaa aina varata etukäteen, jos sellaista tarvitset. Varaukset vieraspelaajille ainoastaan puhelimitse  040 548 6262, klubin aukioloaikojen puitteissa. Omat jäsenet voivat varata golfauton myös NexGolfissa lähtöönsä. Vuokrattavissa klubilta. Kenttämestari voi tarvittaessa kieltää golfauton käytön kentänhoidollisista syistä (mm. runsaiden sateiden jälkeen). Sovi golfautojen vuokraamisesta ja palauttamisesta caddiemasterin kanssa silloin, kun klubi ehtii mennä kiinni pelaajan ollessa kierroksella. Golfautojen käytössä tulee noudattaa golfautosta löytyviä ohjeita mm. ajoreittien suhteen.

 

 


Varauksen peruminen

Noudatattehan huomaavaisuutta toisia pelaajia kohtaan eli muistattehan perua varauksenne ajoissa, mikäli ette pääskään pelaamaan. Mahdolliset perumiset tulee tehdä viimeistään 2 tuntia ennen peliaikaa, jotta muilla pelaajilla on mahdollisuus vielä ehtiä tyhjäksi jääneille paikoille.

No show – tapauksiin tullaan puuttumaan. Muistattehan siis AINA perua varauksenne, mikäli ette pääse jostain syystä tulemaan. Kirjaamme No Show-tapaukset ja viime hetken perumiset ylös. Tulemme tarvittaessa laskuttamaan heiltä Green Fee -hinnan.

 

 

 

TUTUSTU PALVELUIHIMME! 

Tarjolla golfopetusta, monipuoliset harjoitusalueet sekä kodikkaasta klubitalostamme löytyvät klubiravintola, pro shop sekä wc- ja pukeutumistilat miehille ja naisille. 

>> LUE LISÄÄ

 

ETSITKÖ TÄTÄ? 

Jos et löytänyt etsimääsi, niin...

>> KLIKKAA TÄSTÄ


 Kyllä, nopeasti
 Kyllä, pienen etsinnän jälkeen
 En löytänyt